• Uncategorized 21.06.2010

    Nu är det länge sen igen men det finns orsaker som jag inte orkar dra upp nu.

    I helgen hade jag och Irina bröllopsdag. Jösses vad gammal jag känner mig när man pratar om att ha bröllopsdag. Menar absulot inte att man måste vara gammal för det men eftersom jag inte varit gift mer än ett år så kändes det så.
    Vi fick en vistelse på Fryksås hotell i Dalarna av min syster ex och min faster Kerstin med familj.
    Fast vi backar till fredagen då vi först åkte och lämnade barnen hos mormor o morfar och sen vidare upp till Mora och mina föräldrars stuga. En resa på 38 mil så man var lite mör när man kom fram. Det gick dock över ganska fort då mina föräldrar gjort iordning maten tills vi var framme.  Vi satt och pratade väldigt länge och det var så mysigt och skönt. Är så sällan man sitter med föräldrarna utan att ens barn är med.
    Lördag fm så åt vi en stadig frukost och sen en sväng ner på stan. Shoppade några piké och en ny klocka.
    Efter en fika så for vi då sen uppför berget till Fryksås och det helt underbara hotellet. Checkade in i minisviten som även hade ett sånt gammalt badkar i trä, fast detta var lite fejk och i plast.
    Vi skålade i champagne och Irina fick en ett-års gåva. Sen gick vi till spat då vi hade tid för massage. Helt underbar avslappnande massage och jag tänkte nästan ligga kvar och sno Irinas tid också ;)
    Sen gick vi tillbaka och bytte om och sen mot middagen. Det var galet gott och måste bara upplevas. Vi fick en toast skagen med paprika i och löjrom. Till varmrätt var det oxfilé med grönpepparsås och klyftpotatis gjord av bakpotatis. En rödvins sky var det också. Till efterrätt så fick vi vaniljpanakotta med hallonsås. Ja ni förstår kanske att vi mådde rätt bra när vi tog en promenad innan vi fortsatte kolla in bröllop på teven.
    Irina tog sig ett bad och tände en eld i brasan och massa andra ljus. Super mysigt! Jag ska försöka lägga in lite bilder senare från hur omgivning och rummet såg ut.

    Vill passa på att tacka dig Irina för detta år som gått, det har varit det bästa året i mitt liv. Tack så hemskt mycket för att du alltid finns där för och ställer upp när jag behöver det. Det betyder så mycket för mig och du är en underbar mamma till mina barn. Jag ser fram emot ytterligare år tillsammans med dig och jag hoppas att det blir minst lika roligt och mysigt som detta året varit.
    Jag älskar dig Irina!

    Posted by backen77 @ 21:54

  • 3 Responses

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu