• Uncategorized 15.06.2010

    Ibland undrar man ju varför man skaffade barn och sen vänder det och man förstår precis varför!
    Denna helg var en sån helg. Trist väder med 10 grader och regn gjorde ju inte saken bättre.
    Irina jobbade hela helgen så jag hade tänkt vi skulle vara ute o ha skoj. När sen regnet öser ner så tappar man ju lusten till allt.
    Försökte med lite lekar och mys men det höll ju bara en stund sen avlöste bråken varandra.
    Att man som barn kan tjafsa om allt är ju bara så skoj, NOT! Tur att man ändå tillhör den skara av människor som har en spärr för annars hade jag fått utbrott utan dess like.
    Vet inte hur många gånger man fick säga ifrån och medla i syskonbråken. Men det är väl så det ska vara.
    Sen där emellan kan dom vara så underbara som ens egna barn bara kan vara. Upp som en sol ner som en pankaka, eller hur var det nu igen.

    Appropå barn så kollade jag på Sunny Standup igår. David Batra berättade om hans smarta val att ha sin 2,5-åriga dotter med sig. Hon säger ta mig fan varför till allt, sa han.
    Sen kallade hon honom för tjockis. Han svarade med att undra vem som är tjock, du har ju till och med valkar på handlederna! Fetto!
    Tror i och för sig inte att det var allvar, men lite skoj är det. Egentligen så är ju barnen så goa när dom har dessa valkar här o där, inte lika skoj på en annan dock. Nu är mina barn bara spinkiga och inte så mycket att krama på. Tycker dom äter ganska bra men dom rör sig ju klart mer än en annan. Motion gör alltså att man går ner i vikt!?!

    Jag har tagit fasta på det och kommit igång med att gå mina promenader igen. Mycket tack vara min underbara fru som sparkar ut mig på kvällarna. Utan dig hade jag nog suttit kvar i soffan så tack så mycket Irina!

    Imorgon kommer mina kollegor till Tierp. Vi ska ha vår årliga planeringskonferens.
    Vi brukar vara hemma hos någon i samband med detta och denna gång tänkte jag att dom skulle få se vackra Tierp! ;) eller hur det nu är.
    Vi ska gå igenom höstens utbildngar med mera, sen grillar vi hemma hos oss och har lite trevligt på kvällen. Bara att hoppas vädergudarna är med oss, blir ju klart trevligare att sitta ute.

    På fredag har jag semester för vi har ingen barnomsorg då. Mot kvällningen åker vi och lämnar barnen hos mormor o morfar och sen far vi vidare till Mora.
    Där tar vi en natt i mamma o pappas stuga och sen på lördag styr vi kosan mot Fryksås där vi ska spendera helgen.
    Vi fick en natt med massage och tre-rätters middag på vackra Fryksås hotell i bröllopspresent. På lördag firar vi 1-år som man o fru så det passar väl bra att utnyttja denna underbara present. Vi fick en massa upplevelser som presenter och detta tror jag är den näst sista vi har kvar. Eller det är egentligen två kvar. En är bio och middag med trevligt sällskap i Arboga och den andra blir en utlandsresa längre fram.

    Tänkte tillbaka på dagen för ett år sen, vilken helt fantastisk dag det var. Ibland skulle man vilja ha den igen, men det skulle väl inte bli lika bra en andra gång. Alla var på sitt bästa humör och alla nära o kära som hjälpte till med planeringen och allt fix gjorde ett så fantastiskt jobb.

    Nej nu måste ni nog göra något bättre. Mina fingrar sprang iväg lite grann, men jag är på ett strålande humör för dagen så det finns det mycket att skriva om.

    Ha en bra dag alla mina vänner!

    Posted by backen77 @ 08:35

  • One Response

    • Irina skriver:

      Jag ska försöka hålla mig lite hemma nu så jag kan sparka ut dig lite oftare;-)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu