• Uncategorized 01.06.2010

    Ny vecka är igång och vädrets makter är med oss igen.
    Lördagen var ju inte helt bra till en början, men det ordnade upp sig på kvällningen.

    Svärföräldrarna dök upp så vi började med att röja upp lönnen som är nerkapad. Sen hann vi med att gjuta för stolparna till trappan också.
    På kvällen så fick vi även besök av barnens dagmamma med dotter, blev en hel kväll med mat, dryck och skratt.

    Vaknade söndag morgon och ett strålande väder. Frukost på altanen och sen satte vi igång och jobbade.
    Vi hann med att få ihop trappan, rensa bort resterande från lönnen, få upp segeltaket, klippa gräset och köra med trimmern efter vägen.
    Tack mina svärföräldrar för all hjälp! Ni är guld värda.

    Igår var jag hemma och jobbade. Skulle med Johannes till skolan. En ny grej även för mig, så det kändes lite märkligt när jag lämnade av honom där, fast det är väl så att det är tuffare för oss föräldrar än för barnen. Han verkade glad och allt gick strålande.

    Igår kväll mötte jag en galning! En riktigt surrig typ som verkligen inte har någon verklighetsanknytning. Antingen är han med i Al quida eller så har bara någon bokstavskombination.
    Han lever inte längre men han lever kvar i mitt minne, kamikazemyggan!
    Snacka om dödångest när jag ligger i min säng med vänster arm på kudden och med handflatan upp mot taket. Det börjar surra lite lätt och när jag tittar till så sitter kamikazemyggan mitt i min hand. Det var bara att klappa till så var historien över…

    Idag fyller Filip moppe! Grattis på dig lillkillen. Vi ska dit och grilla lite ikväll och sen så får han väl någon leksak kanske ;)

    Sköt om er nu!

    Posted by backen77 @ 08:35

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu