• Uncategorized 28.05.2010

    Äntligen fredag igen då. Denna vecka bara sprang förbi, känns som man inte hunnit göra något alls.
    Har varit fulla aktiviteter med barnen, eller sånt som berör barnen i alla fall.

    Igår kväll så hade Solkatten vårfest. Det är alltid lika skoj att se dom spela upp pjäser och sjunga, dom är sååå duktiga.
    Sen har vi trevligt med lite mat på grillen och lotterier. Johannes var nöjd för jag vann på en lott så det blev en pilbåge.

    Så himla tråkigt väder under veckan så det har inte hunnits med något byggande men det är inte mycket kvar på trappan nu så den ska väl ändå kunna bli klar i helgen.

    I eftermiddag kommer resten av familjen in till jobbet och sen ska vi gå på stan och avsluta med en middag på Church Street. Ska bli så mysigt att bara vara ute med familjen och ha det lugnt o skönt.

    Jag hatar att säga ” Vad var det jag sa”, men nu måste jag. VAD VAR DET JAG SA!?! Anna Bergendals låt är för dålig och vi kommer inte gå till final. Vi hade haft större chans med nästan vilken annan låt som helst ur den svenska versionen, men varför ska man lyssna på mig? Nej då, gnälla när jag säger att den inte håller gick ju bra, men nu fick ni. Sverige missar den stora finalen för första gången på länge. Trist för Sverige, skönt för mig, för nu slipper man ju se det hela.
    Jag brukar bara bli irriterad på den stora finalen eftersom det ändå röstas på sina grannar och inte på de bästa låtarna. Undantaget förra året ska jag väl tillägga.

    Ja ja, ha en trevlig helg så hoppas jag vi hörs snart!

    Posted by backen77 @ 08:20

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu