• Uncategorized 25.05.2010

    90200, Telias underbara kundservice! Eller kanske inte.

    Om vi tar det från början med lite reservation för tids och pengafel.

    För lite drygt ett år sedan så pajade Irinas telefon och hon kunde inte ta ut en ny på sitt abbonemang. Man kan bara ha ett abbonemang per person. (Fel nummer1) Då sa personen i telefon att jag kunde ta ett abbonemang på mig som hon då fick en ny telefon via. Detta abbonemang skulle då kosta 269kr inkl telefon. (Fel nummer 2)

    Nu går Irinas vanliga abbonemang ut och hon vill då annulera detta och bara använda det nya som jag har står på mig. Sen vill hon även flytta sitt nuvarande nummer till det abbonemanget. Det är lite svårt säger en person. Antingen får du lösa ut telefonen kontant eller ligga kvar och betala dubbla abbonemang (Fel nummer 3) Enklast och billigast är nog att lösa ut telefonen. (Fel nummer 4)

    Irina lägger på men ringer upp igen och får prata med enny person som säger att det kostar henne 3700:- att lösa ut telefonen. (Vet inte om det är fel men vi kallar det fel nummer 5)

    Jag kommer hem från jobbet och möts av en rejält ledsen/besviken/arg Irina. Jag tar då telefonen och ringer upp angående detta.

    Svaret denna gång är:
    Varför kan du inte ha fler abbonemang? Man kan ju ha tre stycken per person
    Jag lägga in om uppsägning av hennes gamla nu.
    Sen överlåter du ditt abbonemang till henne
    Dagen efter hennes abbonemang gått ut ringer ni och flyttar över hennes nummer till ditt abbonemang.
    Hon betalar sedan bara för ditt gamla abbonemang.

    Summering: Är man inte tillräckligt frågvis och har ett tålamod utan dess like så blir man blåst. Vem som helst av vår befolkning har ju inte den kunskapen att gå på och fråga ut dom så att man verkligen får rätt. Å andra sidan så frågade Irina person nummer 1 och hon frågade kollegor och ändå fick hon inte rätt svar.
    Skärpning Telia! Funderar starkt på att ta upp detta någonstans vidare.

    Posted by backen77 @ 08:53

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu