• Uncategorized 24.05.2010

    Okej, jag erkänner, jag är uruesl på att tippa.
    Det blev inte många rätt i ishockey tippningen jag gjorde under veckan. Hoppas att det inte var någon av er som följde mina tips.
    Själv så står jag utan fru och hus just nu, satsade nämligen allt…

    Helgen som gått har varit underbar. Började med en trevlig fredagkväll då syster med tre barn kom på besök. Det blev lite bus, en massa matoch en del dricka. Rundade väl av runt midnatt och kände oss väldigt nöjda. Vi satt ute på altanen bra länge, men fick ge upp slaget mot myggen runt 22.
    Lugn lördag morgon och barnen sov länge. Startade med frukost ute på altanen i solskenet, forsatte med lite projekt ute för att sedan äta lunch ute. Lite mer ute projekt och sen middag ute. Lägga barnen och lite projekt ute. Ja jag tror ni förstår nu ;) Underbar dag med kanonväder.
    Kusin Klara kom till lunchen och barnen lekte hela dagen. Vi såg inte till dom mer än när vi skulle äta så dom hade nog skoj. Eller det vet jag att dom måste ha haft för på kvällen när jag plockade undan ute så såg jag lekstugan med alla saker i den. Fullt nerkladdade med en komination av jord/sand/vatten. Dom hade ju såklart gjort pajer ;) Bara att ta fram vattenslangen och spola av allt.
    Det sista vi gjorde på kvällen var att grannen kom över med motorsågen och kapade ner vår stooora Lönn. Riktigt skönt att bli av med den, blir ganska mycket löv av ett så stort träd och jisses vad ljust det blev nu.
    Just ja, min egen kusin Kevin kom och överraskade med ett kort besök under dagen också. Så himla kul att se honom, det blir alldeles för sällan.

    Igår var det tråkväder ute så det blev innesysslor bara, men men ibland ska man väl få slappa också.

    Hade tänkt ett kort inlägg men tydligen hände det mycket i helgen.

    Denna vecka blir inte lugnare, har något varje kväll så på fredag somnar man nog i soffan. Utvecklingssamtal, fotbollsträning, medlemsmöte, vårfest. Senvar det helg igen.

    Måste tillägga att jag är avis på min mor som åker till Mallis imorgon. Jag vill också….

    Posted by backen77 @ 09:51

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu