• Uncategorized 20.05.2010

    Jaha, du sitter man hemma i det lugna igen. Rätt skönt att ha alt sitt eget i närheten.
    Jag har dock haft en bra vecka i Luleå, som vanligt får jag väl säga. Alltid lika trevligt bemött när man kommer på besök.
    Staden bjöd på ett fantastiskt väder också, tror faktiskt jag bara varit där på vintern tidigare.
    Alla tre dagarna var det klarblå himmel och runt 25 grader. Till och med kvällarna kändes som mitt i sommaren då vinden knappt kylde något.
    Enda bakslaget var väl att rummet var sjukt varmt och inte fick jag ner temperaturen heller. Tog minst en kall dusch varje kväll, så jag var ju ren och fin i alla fall ;)
    Hade det inte varit så himla långt norrut så skulle jag kunna tänka mig flytta till den staden. Skönt tempo och lagom stor, med vatten runt hörnet.
    Känns lite som lilla Stockholm. Här får ni en bild över en utav många vikar i Luleå. Denna är kanske den mest centrala och båtarna ni ser är uteserveringar på sommaren.

    Lulehamn med båtserveringar

    Posted by backen77 @ 13:51

  • 2 Responses

    • Eva skriver:

      Vad roligt att du tycker om våran vackra stad och att du för en gång skull får komma hit när det är varmt och skönt.
      Alltid trevligt när du kommer fast numera så hinner man knappt se dig, jag är ju så duktig på att göra order så du behöver ju ingen sittning med mig haha…
      Svårt att göra fel i butiksorder =)
      ha en skön helg med familjen och hoppas vädret håller i sig fast det var lite kallare i morse.

    • Martin skriver:

      Japp, det är kanon i Lulé!! :-) Etta eller tvåa i solligan år efter år… Bara Visby som brukar vara bättre! Skärgården med alla öar och sanddynor är fantastisk!!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu