• Uncategorized 17.05.2010

    Jädrar vad tiden går fort när man har roligt.
    Har ju inte lyckats skriva här på länge så jag får försöka ge mig in på en uppdatering av förra veckan.

    I söndags for jag och Fanny till Arboga. Jag skulle jobba i Eskilstuna och Fanny fick vara med morfar på dagarna. Full fart där och en hel del att göra på kvällarna med.

    På onsdagen kom Irina o Johannes med buss/tåg och sen var det långledigt.
    Jag, Irina och Johannes åkte till Västerås på torsdagen, det var Extreme monster show där. Den riktiga Big Foot visade upp sig tillsammans med BMX, street motorcyklar, fyrhjulingar och annat skoj. Vilken show det var. Tror att vi alla tre var väldigt nöjda med dagen. Det var ett mäktigt muller när Big Foot och hans tre kompisar gav full gas och hoppade över bilar.
    På fredan så åkte vi till badhuset i Arboga och tränade lite på simning med Johannes. Det gick skapligt, men krävs nog ett antal timmar till. En skön förmiddag var det i alla fall och Fanny for runt som en fisk i vattnet ;)

    I lördags förmiddag så satte jag mig på tåget mot Uppsala för att sammanstråla med mina gamla killkompisar. Vi brukar ha en aktivitet om året då vi har lite skoj och pratar skit. Jag hade tippat på paint ball match, men det blev Curling match istället. Jisses vad halt det var i början. Vi såg ut som Bambi allihopa, men det tog sig mot slutet.
    Man fick ett helt annat perspektiv över hur duktiga dom är som man ser på teve. I början höll vi på att skjuta sönder sargen bakom boet ;)
    Sen blev det lite dusch och vidare ut på en uteservering. Sen lite mat och hockey på O´Learys och sen ytterligare en pub innan kvällen avslutades på gamla hederliga Flustret.
    Efter en seg resa hem med tåg/taxi så landade jag i sängen vid 03.45.
    Kul dag med mycket skratt hade vi i alla fall. Skönt att man kan ses så sällan och sen känna att det mesta är som förr i tiden ändå.

    Nej nu ska jag stoppa in huvudet i duschen så att man kyler ner sig lite. Var ju ett fantastiskt trevligt väder idag!

    Posted by backen77 @ 19:40

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu