• Uncategorized 05.05.2010

    Nu har det hänt igen. Det blev helt klart fel start på denna dagen.
    Irinas alarm gick igång kl 6 och vi vaknade till båda två. Sen brukar hon gå upp och göra sig iordning och jag strax efter.
    Men idag så gick vi inte upp utan vaknade med ett ryck kl 6.35! Hatar att vakna så där och bara kasta sig upp. Huvudvärken kommer som ett brev på posten de gångerna.
    Vi brukar lämna kl 6.45, men idag blev kl lite över 7, tycker ändå att vi gjorde det bra och barnen skötte sig tack o lov.

    Ikväll jobbar Irina så jag och barnen ska nog jobba lite ute på tomten. Vi håller på med ett stenparti som Irina ska ha lite taklökar och sånt fint i.

    Till helgen hoppas jag på att köpa hem lite material för att färdigställa altanräcket som inte gjordes i höstas, kanske kan bli material för trappan ner också.
    Förhoppningsvis så är det fin väder på lördag och då blir det en cykeltur till Strömsberg för att kolla lite fotboll. Hemmapremiär ikväll, men den missar man eftersom Irina då jobbar.

    Tack o hej så länge!

    Posted by backen77 @ 13:00

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu