• Uncategorized 29.04.2010

    Ja ni läser rätt, ”Röda faran” kommer leva minst ett år till. Detta besked fick jag igår runt klockan 16.00 då jag lämnade bilprovningen i Gävle med Irinas Opel. Det enda var en damask på höger drivknut fram som var lite skadad. Känns som en sten lättade från mina axlar för jag var förberedd på att behöva skaka fram pengar till en ny bil.

    Det var inte lika kul att  betala räkningarna igår, men lite enklare mat ett tag så fixar väl det sig också. Orsaken är en sjuk elräkning för jan-feb som ställer till det. Hade besök från han som jag köpte värmepumpen av igår och då fick jag förklaringen till elräkningen. Han tryckte och vred lite och nu kommer vi halvera våra räkningar framöver. Känns skönt men kanske hade varit bättre att justera rätt från början. Ja ja, man lär så länge man lever.

    Imorgon kväll ska jag gå på ”Möbeln”. Det är danshaket i Tierp för er som inte vet. T&P, restaurangen som Irina jobbar på, anordnar en sista april fest där med mat och DJ. Verkar bli riktigt mycket folk så det blir förhoppningsvis en trevlig kväll. Irina jobbar där hela kvällen så jag fick sällskap av Emma o Andreas. Ska försöka lura med mig syster yster också ;)

    Barcelona är utslaget i Champions league förresten. Inter vann med 3-2 över de två matcherna och möter Bayern München i finalen. Inter fick en spelare utvisad efter en grym filmning av Motta i Barca. Att människor med miljoner i kuvertet, vältränade kroppar och en massa tatueringar kan ramla så lätt när någon snuddar dom och sen blir dom liggande i flera minuter i plågor så man tror att det är sjukhuset nästa. Sen kommer någon in från bänken med mirakel vatten och vips så är dom uppe och springer igen. Tuffa killar det där!

    Höörni! Ha en bra dag och avslutning på veckan.

    Posted by backen77 @ 08:44

  • 2 Responses

    • Martin skriver:

      Håller med!!! Fotbolllen måste ta tag i alla filmningar!! Ge dem avstängning i efterhand!! Allt finns ju på film!! Ser faktiskt lite skoj ut ibland, då någon rör dem lite lätt på vänsterbenet, och de ligger och grinar och håller sig för höger knä!! :-)

    • Irina skriver:

      Men ni förstår ju ingenting!!! Det var ju ett grässtrå som hoppade upp och bet dom ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu