• Uncategorized 24.04.2010

    Vaknade lite lättare idag då solen sken in genom fönstret.
    Snön som kom för några dagar sedan är snart borta igen, snacka om onödigt gjort Kung Bore, nästan så jag tycker du var lite barnslig… Eller som mina systerbarn skulle ha sagt, nu är du ”bubbig”

    Johannes har varit på ett strålande humör idag och plockade fram frukost och har även städat undan en hel del i sitt rum.
    Irina for iväg till Valbo och fixade lite mat och presenter till mrogondagens födelsedag.
    Själv fick jag ta fram städgrejerna :( Fast det gick bra och nu är badrummet klart sånär på duschkabinen. Allt är dammat och bara övervåningen kvar att dammsuga. Känner mig riktigt nöjd med starten på denna dag.
    Ska försöka ta mig ut och rensa bort lite snö på altanen så att det går att stå där och grilla ikväll. Det blir fläskfilé, kycklingfilé och majskolvar från grillen. Sen har vi lite goda såser och annat också såklart ;)
    Syster med barn plus svärmor kommer ikväll och firar Johannes 6-års dag. Ser verkligen fram emot att festa lite med syster igen. Fast det är nog bäst att ställa undan datorn så att man inte bokar någon resa som vanligt ;) Hittills har det ju blivit Malta och Vemdalen när vi festat till.

    Imorgon så har Johannes kalas med kompisarna kl 14 och sen kommer våra kompisar med barn och även mina föräldrar mot kvällningen. Har en lite uppspelt son just nu men han verkar ändå ha ro att leka lite själv medans jag städar.

    Läste i en golftidning imorse förresten. Nu börjar suget komma ordentligt. Har förhoppningar om att spela lite mer än tidigare år denna säsong. Johannes har ju också börjat testa lite och är jätteduktig. Kom igen Johannes, känn ingen press men mamma o pappa räknar med dig på proffstouren nu ;)

    Nej nu lär jag återgå till dammsugaren igen! Ha en underbar helg!

    Posted by backen77 @ 11:23

  • 2 Responses

    • Jessica skriver:

      ………. lite besviken ingen resa bokad … men vi kolla ju lite i af :D e ju nästa ett år kvar !!!!!

    • Tobias skriver:

      Min ekonomi tyckte att det var skönt att vi inte blev så fulla ;)
      Nu kan man fokusera på resten av projekten hemma istället ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu