• Uncategorized 22.04.2010

    Äntligen är jag hemma i Tierp igen efter veckan uppe i Umeå.
    Har haft kanonväder hela veckan och all utbildning gick jättebra.
    Fast denna gång längtade jag verkligen hem till familjen. Undrar om det är ett tecken på att man ska leta efter jobb där man reser mindre eller om jag bara hade en svacka?
    Känner mig rejält stel i kroppen idag efter att suttit bakom ratten i 55 mil igår, men det var torrt på vägen så det rullade på.

    Idag vaknade man ju med en chock! Två j-la decimeter snö ute och det verkar inte vilja sluta heller. Visst vet man inte med aprilvädret, men det här är ju helt sjukt. Är det inte aska så är det snö!?!

    Det här känns förjävligt att skriva, men grattis då Djurgården. När HV vann i måndags så var jag säker på att det var över och när dom sedan totalt dominerade matchen igår så imponeras man av att DIF ändå kunde vinna. Inte rättvist, men dock bra gjort. Nu kan ju tyvärr detta sluta hur som helst och det är väl kanske bäst att DIF vinner så alla mina kompisar är glada hela sommaren.

    Idag skulle jag lägga på sommardäcken förresten. Tror nog att jag skiter i det. Imorgon ska bilen ändå in på totalsanering. Det blir tvätt och städning hos några proffs i Gävle. Hade ju sett fram emot att den skulle ha sommarsulorna på också men va sjutton. Det är bara att gilla läget.

    På söndag blir Johannes 6-år! Men gud vad fort tiden går. Stora killen ska in i skolan till hösten. Tror nog att det är värre för mig o Irina så det går nog alldeles perfekt.

    Ha ett bra slut på veckan!

    Posted by backen77 @ 08:52

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu