• Uncategorized 19.04.2010

    Visst är det märkligt att vi på 2000-talet kan bygga i stort sett vad som helst och så men sen att ett moln av aska stoppar upp hela europa. Sist det var ett liknande moln så varade det i 16 månader. Bara hoppas att vi slipper det!

    Satt o funderade lite onödigt djupt idag men jag undrade varför man gör saker mot sig själv som definitivt inte gynnar en? Jag är nog en sån som tänker på andra i första läget och mig själv ganska långt ner på listan. Jag tycker väl egentligen inte att det är fel, speciellt inte när det gäller att jag tänker på min familj i första hand.
    Däremot om det är världsliga saker som inte betyder något för någon annan en dig själv. Varför kan man då inte tänka på sitt eget bästa? Jag är helt hopplös på det och måste nog lösa den pusselbiten i min hjärna ganska omgående.

    Stort grattis till Strömsberg som vann seriepremiären i division 2 mot Västerås IK med 3-1. På lördag är det hemmapremiär kl 14. Ska försöka hinna dit och se första matchen ett lag från norra uppland spelar i så hög division på många många år.

    Ha en bra vecka mina vänner!

    Posted by backen77 @ 19:08

  • 4 Responses

    • Putte skriver:

      Matchstart 15:00 på lördag, inget annat.

    • Irina skriver:

      Kan ni inte börja tidigare så vi hinner se matchen???
      Ska juh em och dricka vin och gratta 6- åring… Måste vara giltigt för att ändra matchtid!!!!

    • Putte skriver:

      :-) Självklart ska jag göra allt jag kan för att ändra tiden !!!

    • Jessica skriver:

      ja ja ja ja precis … dricka vin vare, OCH gratta Joppe, eller så bara luras alla ;PPppPPPpp

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu