• Uncategorized 14.04.2010

    Grattis på födelsedagen Irina!
    Hoppas att du har och kommer att få en bra födelsedag. Jag har köpt en ny stekpanna och ett klädstreck till dig. Du kanske förstår vinken… ;) Nej då skoja bara älskling, du är värd mer än så.
    Fast du har ju bestämt att vi inte ska köpa presenter till varandra så då får du nöja dig med presenkort till att köpa nya ridbyxor. Ni behöver inte sätta i halsen där ute, Fanny o jag gratulerade Irina i morse så hon vet redan om vad hon får.

    Idag jobbar jag hemifrån eftersom Fanny hade feber och hostade som en ”två paketer cigg om dagen måste jag ha annars dör jag” person. Nu sov hon hela förmiddagen och nu verkar hon vara på gång igen, för munnen går i ett…
    Vi tog en fika på lunchen ute på altanen. Jisses vad varmt det var. Kollade termometern och den visade på 24 grader i solen och i lä, men ändå. Äntligen är våren här och sommaren inte långt borta.

    Ha det bra där ute och grattis på födelsedagen igen Irina!

    Posted by backen77 @ 13:47

  • One Response

    • Emma skriver:

      Stackars lillhönan som e sjuk igen… Jag hoppas inte det var jag som smittade henne… Ha en mysig kväll med din fru, ge tjejerna en kram från mig!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu