• Uncategorized 22.03.2010

    Det svänger, och då menar jag inte någon musik utan det förbaskade vädret.
    Strålande sol och 8 plus i lördags, sen snöstorm och 4 minus på söndagen. Snacka om vårväder.

    I fredags hade vi after work med jobbet. Vi gick ner till Absint som bjöd på halva priset på allt. Vilken härlig kväll det blev, jag har så mång atrevliga kollegor. Dyrt blev det också, NOT! Mat, tre öl och en irish coffee för 198 kronor, helt ok måste jag säga. Sen fortsatte vi till Brända bocken för lite mer dryck. Där var några kollegor stammisar så det blev väldigt billigt sär med. Papsen hämtade mig kl 22 så det blev tack o lov inte så sent.

    I lördags så tog jag fram min väst och sen tog familjen en promenad in till Tierp, ungefär 6km. Underbart väder och sonen fick cykla hela vägen, snacka om stolt kille ;) Först så skulle han absolut inte cykla men när han väl kom igång så fick vi ropa på honom så han inte cyklade för långt i förväg.

    Igår kom det då, det vita helvetet. En j-la decimeter snö ramlade ner igen och det var bara ut o skotta. Min Passat är sänkt så det är inte det lättaste att köra i full snöstorm. Sista gången jag har en sån bil. Irina fick ett utbrott på den också så nu är dom osams. Han var tvungen att köpa lite godis till henne på kvällen som ursäkt för att han var så bråkig ;)

    Hörde imorse att Försäkringsbolagen kan neka ersättning om man har skrivit på facebook eller twitter om att man ska resa bort en vecka eller så och sen blir rånad i hemmet. Nu e ju jag så himla blåögd, men på facebook har jag bara mina så kallade vänner så jag hoppas ju verkligen inte att dom går hem och rensar mitt husn är jag är borta, men som sagt, jag är blåögd!

    Brynäs mitt kära lag kvitterade mot de där djuren från Skansen. Så himla skönt att vinna borta. Trodde verkligen att det var kört efter förra matchen och med det spelet som aporna visade upp. Tack o lov så tog sig lejonen sig i manen och kom igång rejät i mitten av matchen och tog över spelet. Till slut gav det resultat och segern var ett faktum.
    Ikväll är det ny match och jag ska se den live i Läkerolen! Hoppas på grym stämning och bra spel från Brynäs sida.

    På onsdag ska jag på nordbygg mässan i Stockholm. Det är en väldigt trevlig mässa med många människor jag känner. Ska bli trevligt att strosa runt och prata med alla dessa och se lite nyheter på VVS fronten.

    Nej nu jobbar vi lite va! Ha en trevlig vecka

    Posted by backen77 @ 09:40

  • 5 Responses

    • Putte skriver:

      Opps…. Ser att störst inte alltid är bäst…. Lejonen vek ner sig oerhört mot aporna från skansken i går.. :-) Markström utbytt, skadad? Ove grinig? Ser bra ut om man är ap-supporter tycker jag…. :-) Och ja, Brynäs besegrade Modo i damhockeyns semifinal, jag vet!! Puss o kram på dig. ps. snart måste det vara dags för altaninvigningen??? ds

    • Tobias skriver:

      Om man konveterar från MoDo till apgänget så har man ingen plats på min altan.
      Fruktansvärt dåligt Brynäs igår tyvärr, skäms nästan över insatsen igår, men ny match imorgon och bara hoppas att dom fått lejonmat för annars är detta slut.
      Markström bytte väl för att få till en förändring på planen = ingen bättring. Ove slogs och försökte få de andra att tagga till = Ingen bättring. Dom var sämst igår tyvärr och nu när det var drag på läktarna. Åker nog hem o drar täcket över huvudet nu

    • Putte skriver:

      Dementerar a det grövsta att jag skulle ha konverterat till apa från Modo !!!!! Jag ogillar bara Brynäs mer än Djurgården…. :-)

    • Tobias skriver:

      Konstigt att allasom bor i Tierp och inte håller på Brynäs hatar just detta lag. Jag hatar varken MoDo eller Djurgården, tycker bara att alla som håller på aporna är så himla dryga och så sjukt icke ödmjuka när det gäller andra lag.

    • Putte skriver:

      Men vännen…!!! Sätt dig i Läkerolen med andra glasögon än BIF färgade så ska du få se och höra på icke-ödmjuka personer mot andra lag…. !!! :-)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu