• Uncategorized 17.03.2010

    Körigt!?! Är det verkligen ett ord?
    Hmm, måste kolla!
    Nej, det finns inte, måste vara ytterligare ett sånt ord som man slänger sig med;) Fick som svar att ”menade du egentligen kort?”
    Sen rabblade dom upp sidor med olika manskörer på. Inte lätt att lära sig svenska med andra ord.

    I allafall så har det varit en sjukt stressig dag. Visste att jag skulle vara själv i min grupp så jag har antecknat alla samtal och mail som jag tagit emot. Det slutade med 62 samtal och 39 mail på en dag. Ikväll blir det nog en whisky som belöning, för det känns verkligen i huvudet nu.

    Ikväll blir det lugnt med familjen, men imorgon kväll ska jag till Andreas och kolla på hockey. Han håller på DIF så det blir väl slagsmål under matchen ;) På fredag så har vi after work med jobbet, ska till en restaurang som heter Absint och äta lite och förmodligen ta någon öl. Trevligt värre ska det bli.
    I helgen har vi inget bokat vad jag vet så man kanske kan få lite sovmorgon om man fjäskar för barnen.
    På måndag så hoppas jag sen att man kan få tag i biljetter till match nummer 3.

    Igår åkte tyvärr Tierp ur slutspelet i volleyboll. Blev förlust med 3-2 trots ledning 2-0 i set. Nu är jag lite rädd att det blir spelarflykt från klubben då det är många spelare som kommer utifrån i laget. Tränaren slutar också, så det är många platser att fylla upp. Är rädd glad att man inte är sportchef i år för det hade nog blivit en svettig sommar, vilket jag hoppas det blir av andra anledningar. Alltså mycket sol.

    Nej nu blir det soffan och slappa. Sköt om er!

    Posted by backen77 @ 15:51

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu