• Uncategorized 16.03.2010

    Egentligen vet jag kanske ingenting om detta, men som jag sagt tidigare, det är ju skoj att skriva saker på bloggen eftersom jag skriver vad jag vill ;)

    Hörde igår om landstingets nya bud på ambulansvården.
    Lite förutsättningar om invånarantal:
    Tierp C = 5-6000
    Skutskär = 4-5000
    Marma = 40
    Först så har man dragit in en dagbil i Tierp och flyttat den till Skutskär. Sen när man inte har folk inne där så måste en bil stå på passning i Marma. Detta då istället för som tidigare ha denna bil i Tierp. Låter ju jätte normalt att flytta en bil från en ort med 5000 invånare till att stå ute i skogen. Här kan bilen bli stående en hel dag om man har otur = jättebra arbetsklimat.
    Det senaste budet är nu att dessa två personer som sitter på passning i Marma INTE får sitta tillsammans utan en måste sitta i bilen och den andra i huset.
    Det andra från landstinget är räddningstjänsten. Här har man dragit in heltidspersonalens skiftjobb och gjort om det till dagstjänster. Nu ska deltidarna täcka de andra tiderna, vilket innebär att tiden för utryckning ökar från 3 minuter till minst 11 minuter. Alla som sett en brand vet om hur fort det kan gå. Ni som bor i Tierp, se till att bränna ner huset eller krocka någon gång mellan 7-16, då har ni fortfarande chansen.

    Kollade på lite fotboll igår. Vår eminenta Allsvenska har dragit igång igen, i MARS och innan ishockeyn ens har börjat sitt slutspel. Jo jag vet att det beror på sommarens fotbolls-VM, men är det inte dags att ändra säsongen till att spela höst-vår även i Sverige? Nu startar man serien 13 mars och slutar i november!
    Sen tycker jag också att man måste införa interference i fotboll. Om en boll är på väg att gå över en linje så täcker spelarna bollen med vad jag kallar det, tackling/interference och det är helt ok. Spelaren är ju inte ens nästan intresserad av att spela på den bollen, vilket i ishockey kallas spelförstörelse/interference.
    Nej kom igen nu fotbollen, inför hårdare regler mot spelförstörelse.

    Fan vad jag varit gnällig idag, känner mig egentligen positiv idag så jag ber om ursäkt för mitt negativa inlägg.

    Posted by backen77 @ 09:21

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu