• Uncategorized 15.03.2010

    Vilket underbart väder vi har haft i helgen. Riktiga vårkänslor fick man ju, tråkigt att det var -8 idag igen bara, men vi får väl hoppas att det är tillfälligt.

    I lördags kom svärföräldrarna med Fanny. Sen blev det en sväng till Valbo och shopping och sen avslutade vi med hockey Brynäs – Skellefteå. Riktigt bra match trots att den inte gällde speciellt mycket. Johannes var lite sur för vi hann ju inte se melodifestivalen, men vi spelade in den på boxen så han fick den på söndagen istället. Rätt irriterad kille när inte Erik eller Ola vann och jag kan väl inte påstå att jag var speciellt nöjd heller. Startfältet måste ha varit det bästa på många år, jag gillade de flesta låtarna, men tyckte INTE att Anna var bäst. Nu blir ni nog sura, men det är MIN blogg så jag skriver vad jag tycker ;) hihi
    Låten med Anna känns ganska svag och hon har ingen speciell röst som får igång den heller. En bra låt att bara sitta och softa till kanske men ingen låt som lär slå utomlands. Skulle vi skicka en lugn låt så var Jessicas låt klart mer kraftfull, men det är ju mina åsikter.
    Jag är väl egentligen mer en snabblåtskille så det är väl därför jag inte gillar vinnarlåten. Det enda positiva är väl att vi slipper arrangera festivalen nästa år och därmed sparar Sverige pengar.

    Brynäs – Djurgården i kvartsfinal i hockey! Oj oj oj, vilka matcher det lär bli. Trodde verkligen inte att DIF skulle välja Brynäs, men Hardy har väl sett något som ingen annan sett. Brynäs har klar plusstatistik på DIF, bara hoppas att den håller i sig. Förhoppningsvis så kommer jag inkassera min vikttävlingsvinst på torsdag, bara Peter ” Klotet” Lindström får tag i biljetter.
    Känns otroligt viktigt att Brynäs vinner, jag har lite för många vänner som håller på DIF, så våren lär inte bli rolig om vi åker ur.

    Heja Brynäs!

    Posted by backen77 @ 09:25

  • 4 Responses

    • Putte skriver:

      Ja, du har ju vänner som håller på Modo också som konverterar i slutspelet till att hålla på DIF…!!!

    • Tobias skriver:

      Ja du Putte, din lilla råtta! Visste att jag inte kunde lita på dig.
      Hade tänkt bjuda in dig till invigningen av min altan med öl, whisky och grillning, men den platsen lär väl gå till någon annan nu

    • Putte skriver:

      Den platsen har jag bokat med Irina redan. Och eftersom hon bestämmer och basar i ert hus, och tur är väl det, så kommer du inte undan mig…!!!

    • Tobias skriver:

      Fortsätter hon så är hon snart utsparkad och hela altanen är min, med MINA vänner.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu