• Uncategorized 11.03.2010

    Vad är det som händer? Forbes skickade ut listan över världens rikaste igår och mitt namn fanns inte med. Måste ha varit en miss, för så små pengar som de hade har inte jag.
    Tur att det fanns med två svenskar ändå, Ingvar Kamprad (24 miljarder dollar) och Stefan Persson (23.4 miljarder dollar).
    Bill Gates har gjort en strålande insats och skänkt rätt mycket pengar som vanligt och nu är han inte rikast i världen längre heller. Han är nu bara god för 53 miljarder dollar, medans den nu rikaste personen Carlos Slim från Mexica är god för 53.4 miljarder dollar. Nu orkar jag inte leta reda på kursen men om vi räknar med en kurs på 8kr så blir det alltså 427 200 000 000 svenska kronor. Jag fick förmodligen inte rätt på alla nollor, vilket egentligen bara säger hur j-la mycket pengar dessa herrar har.
    Själv fick jag en elräkning på ett femsiffrigt belopp och får slita tufft denna vår. Det är inte så att jag gnäller över min situation, men världen är lite olika ;)

    Igår var det skolmöte och det var väl okej. Kändes som helt ok lärare och så, men det negativa var att det är 27 barn i klassen. Känns som en lite för stor klass, även om dom ofta kommer dela på två grupper. Ja ja, vi får väl se hur det blir. En ny värld för oss är det och det kändes lite konstigt att vara i skolan som förälder. Inte är mitt barn så stort att det ska vara i skolan!?! Oj oj, dags att släppa taget om sitt lilla barn, han börjar ju tydligen bli en stor kille nu…

    På radion imorse så pratade dom om pruttar/fisar/fjärtar eller vad ni vill kalla det. Dom tyckte att det var såååå äckligt när folk gör det bland andra människor. Visst jag håller med om att det inte är trevligt vid en middag med andra människor, men enligt dom så skulle man absolut INTE släppa sig med andra runt omkring sig över huvudtaget. Herregud! Vad är det som är så farligt med det? Visst, nu e jag kanske expert på detta ämne, speciellt om du frågar min familj, men vad sjutton det är ju bara luft som kan lukta lite illa. Vissa människor har ofta gaser i magen, ska då inte dom få släppa ut det och istället må dåligt? Jag skulle aldrig gnälla på en människa som måste lufta rören lite, men å andra sidan så har jag förståelse för att det kan vara  jobbigt att ha gaser i magen. Då tycker jag nog att det är lika illa att folk rapar offentligt. Det är ju också en sorts gas som måste ut, men det pratar inte folk om och inte gnälls det heller.
    Jag tror att detta är ett gammalt beteende som vi i dagens generationer fått ärva från våra förfädrar på stenåldern.
    Handen på hjärtat! Jag vet att ni alla som läser detta släpper er ibland och även njuter av det, eller hur?

    Ta er till Aspenhallen ikväll om ni har möjligheten. Tierp Volley spelar kvartsfinal mot Sollentuna kl 19.00!

    Posted by backen77 @ 10:05

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu