• Uncategorized 10.03.2010

    Återigen en helt underbart fin och solig dag. Kan nog bli riktigt varmt idag då det var 0.5 plus redan kl 7.

    Igår var jag i Sthlm och gick igenom en ny kurs som jag samordnar. Har kännts tungt medden hittills för jag har inte vetat vart jag ska börja. Nu är vi i alla fall igång och stolparna är klara. Bara att få ner det på ett papper nu då.

    Vi har köpt lite nya saker till Johannes rum nu också. En hylla över skrivbordet, en lampa och en bokhylla/förvaring. Vi fick ihop det igår och det blev kanon bra. Känns som ett riktigt killrum nu. Bara att fundera på vart vi gör av lite grejer som blev över nu då.

    Har ni tänkt på hur snål man är på vissa saker utan att man tänker på det. Igår när jag skulle bortsa tänderna kom jag att tänka på det för herregud vad vi är duktiga på att pressa ur det sista i tandkrämstuben. När den är slut så använder vi nog den i två veckor till och lyckas ta mig sjutton att få ut något varje dag ändå. Jämför det med Yoghurt, Mjölk, Ketchup och liknande så nog kastar man dessa när det fortfarande finns innehåll kvar i flaskan. Tänk om man vore lika ekonomisk med allt som man är med tandkrämen, då skulle i alla fall jag vara rik.

    Ikväll är det möte i skolan, ska bli väldigt intressant att höra vad dom säger om situationen där runt 30 famlijer är missnöjda med den placering dom fått.

    Ut i solen om ni har chansen, bara att lagra energi!

    Posted by backen77 @ 10:08

  • One Response

    • Irina skriver:

      Jag är nog ”lika duktig” på att försöka få ut det sista i ketchup och yoghurt…
      Puss och sov gott

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu