• Uncategorized 08.03.2010

    Äntligen är det klart! Brynäs är klara för slutspel. Klar seger hemma mot HV71 ikväll med 3-0 och nu kan vi njuta av de sista två matcherna.
    Ikväll har vi varit och gratulerat Klara som fyllt 9-år. Hade en trevlig kväll med god mat och mycket prat.
    Ni skulle ha hört min sons skratt när jag berättade om när min mamma sköt glass rakt över bordet och träffade en kille mitt på glasögonen. Det bara bubblade så där som det bara kan göra från barn.

    I helgen blev Zlatan utvisad. Kanske rätt, men jag måste säga att jag tycker domarna är dåliga på att bedöma situationer. Zlatan är över 190cm lång och väger typ 100kg. Många han möter är 10cm kortare och väger 15-20kg mindre. Han kan ju inte låte bli att sätta emot i närkamperna och jag tycker att han får väldigt många frisparkar emot sig omotiverat. Stå på dig Zlatan, snart vaknar domarna också.

    Imorgon ska jag till Sthlm och gå igenom en utbildning i excel som jag tagit på mig att samordna. Känner mig inte helt komfortabel i den rollen eftersom jag inte kan så speciellt mycket om excel. Hoppas att vi hittar rätt spår imorgon så jag kan lugna mig lite.
    Skrämde slag på min chef idag också då jag sa att jag varit på en anställnings intervju, vilket i och för sig var sant, men egentligen lite ofrivillig. Jag frågade om tjänsten för två-tre veckor sedan och idag kom högsta chefen och sa att han ville prata med mig om en timme. Shit vad skulle jag säga. Var ju bara att hålla god min och se vad han hade att säga. Vill han ha mig så får han väl bjuda till lite på lönen. Allt kan köpas för pengar eller hur är det? Ja ja, vi får väl se vad som händer.

    Nej nu vankas kudden. Ha det bra

    Posted by backen77 @ 23:17

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu