• Uncategorized 22.02.2010

    Just nu är det dålig uppdatering här och egentligen har jag inget vettigt att skriva nu heller.
    Antar att alla ni som läser detta vet hur det gått i OS så det behöver jag ju inte kommentera. Bara att säga grattis till alla svenska medaljörer. Ska även säga att jag innan OS tippat på 13 medaljer till Sverige, vi har en tävling på jobbet så vi får väl se hur det slutar.

    Hade en ganska lugn helg i alla fall. Skottat snö (för ovanlighetens skull), varit i stallet och satt upp en vägg i en box, tittat på volleyboll och melodifestivalen. MF blev man ju inte imponerad av och när man sen hör låtar som är klasser bättre än de som var med börjar man ju fundera hur det plockas ut. Bengtzing/Velvet har en grym låt som ratades till MF.

    Det jobbiga denna helg har väl varit sonen som haft det jobbigt mentalt. Han satte i halsen två gånger i lördags och sen var han skiträdd. Egentligen tror jag att det bara var svårt att svälja, men resten av helgen har vi fått svara på frågor om döden och massa sånt jobbigt. Alltså jobbigt för den lilla stackaren. Kommer inte ihåg hur jag själv var men tänk er att man som sex-åring sitter o funderar på hur man kan dö och så. Visste man inte att det är rätt vanligt att det kommer sånt i sex-års åldern så skulle man ju fundera på hur bra förälder man är. Men men, det verkar ha släppt lite i alla fall för idag har han ätit som vanligt och allt gått bra hos dagmamman.

    Själv sitter jag på ett hotellrum i Luleå igen. Dags för tre dagars utbildning. Rena rama vårvärmen är det här, minus 12 grader när jag landade. Imorse var det minus 27 hemma i Tierp och Irinas bil som jag skulle ta till tåget startade inte. När jag väl kom till tåget så var det ju såklart inställt och nästa försenat. Till slut vågade jag inte vänta längre utan tog en taxi till Arlanda.

    Det blev ju ganska långt till slut ändå det här ;)

    Ha en bra vecka, kram på er alla vänner/familj!

    Posted by backen77 @ 21:15

  • One Response

    • Emma skriver:

      HALLÅ I NORR!
      Hade inte kunnat hjälpa dig till Arlanda. När jag kom ut å skulle starta Audin så ville inte den heller… Och den stod parkerad framför garaget, så jag fick inte ut golfen heller. mohahaha… skrattar nu, men skrattade INTE imorse när jag skulle till jobbet…

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu