• Uncategorized 16.02.2010

    I fredags var det bara mys i soffan med lite teve, film och godis.
    Sovmorgon lördag och sen till Tobo för att blåsa varsin glasskål. Det var skit kul och får ni chansen så ta den. Det var lite klurigt att snurra på rätt sätt men det blev två skålar till slut, men tyvärr så måste dom svalna i en ugn så vi får dom ikväll. Kommer lägga ut bild på dom imorgon eller på torsdag.

    Sen tog vi en sväng förbi apoteket innan bussen mot Birka avgick. Som vanligt hamnade vi på en buss helt utan drag. Alltså inte typ korsdrag utan partydrag. Vi försökte dock höja nivån lite med att spela lite musik och så men det hände ingenting. Vi fick med oss en bok från bröllopet av min syster. Lite bilder och kommentarer fanns med och sen så avslutade hon med lite fina ord. Kom lite tårar hos både mig och Irina då. Tack Jessica, du är bara bäst!
    Lite lugnt i danssalongen innan vi åt buffé kl 20.45. Sen gick vi runt lite och hamnade till slut vid puben där Sonny Liston spelade. Där var det ett härligt drag i alla fall. Försökte oss på att dansa lite till Wahlströms, men det var alldeles för mycket folk så man kom inte ens in på dansbanan. I säng runt 01 och sen upp igen för frukost vid 9. Lite shopping i taxfreen och så lullade vi vidare. En trevlig resa var det.

    Var hes när jag kom hem och trodde att det berodde på att jag sjungit en hel del, men det gav sig inte och igår kraxade jag rejält och idag kan jag inte prata alls. Sitter hemma i soffan och är less just nu för jag mår inte speciellt dåligt, men det är ju svårt att jobba med telefonsupport om man inte kan prata. Hoppas att det ger sig tills imorgon.

    Ha det bra alla mina vänner

    Posted by backen77 @ 13:36

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu