• Uncategorized 10.02.2010

    Idag känner jag mig totalt mördbultad! Kl 22 igår så vaknade Fanny och var otröstlig och rent ut sagt skit förbannad. Bara skrek och kunde inte prata sa hon. Då blev man ju liteorolig, men hon hade ingen feberoch såg normal ut. Lahenne i våran säng, men hon bara fortsatte. Till slut lugnade hon sig och somnade i alla fall, men klockan 02 så kommer den stora och ska också ligga där. Den tiden på dygnet orkar man inte ta en diskussion så det var bara att gilla läget. Jag lyckades hitta en liten plätt av min säng längst ut på kanten där jag kunde ligga på sida och åtminstone få någon timmes sömn. Numera går förresten Fanny under benämningen Propellern! Att man kan hitta så många olika sovställningar på en och samma natt är imponerande. Hon skulle lätt vara med och fajtas om världsrekordet!

    Igår kväll var jag och familjen över till stallet i huset bredvid. Jag skulle kolla om jag kan slå ihop en box till åt dom så att dom får plats med alla hästar. Jag tror att jag ska lyckas med det, det är bara att hitta tiden för det, men nästa helg är jag nog ledig. Vi är förresten i stort sett hästägare nu. Blecku heter den och det är den som Fanny brukar rida på. Vi är inte ägare på pappret men vi har den till förfogande när vi vill. Detta får ni vara tysta om, men hästarna är inte så läskiga som jag tyckt tidigare…*schhhh*

    Igår hade jag teve kväll, ja innan Fanny drog igång vill säga. Först var det Mästarnas Mästare. Tycker att det är riktigt kul att se hur de ”gamla” har sin instinkt kvar föratt vinna till nästan varje pris. Patrik Sjöberg hade igår en ny taktik. Förlora så att han hamnar i nattduellen (tävling för att inte åka ut) väldär så kunde han då få välja motståndare, vilket lyckades. Efter det så kollade jag på Vinterspelen 2010 Åre med Gunde Svan. Jösses vad jag skrattade åt de tävlande. Man bara måste kolla ikväll igen kl 20 på kanal 5! Ikväll skadom med längdskidor försöka ta sig genom en innerslang på ett traktordäck. Kan inte bli annat än succe!

    Ihelgen har vi bokat in lite bröllopspresenter. På lördag förmiddag så ska vi till Tobo Glasblåseri och göra varsin glasskål. Kommer nog bli en storsäljare ute i butikerna sen ;) På eftermiddagen sätter vi oss på Birkabussen för att ge oss ut på havet. Länge sen nu och även detta är en present från ”Volleybollgänget”. Rapport och förhoppningsvis bilder kommer nästa vecka.

    Hört från fikarummet:
    - Jag har inte åkt längdskidor sen jag glömde spänna fast dom på taket och dom for av. Förresten så hittade jag dom aldrig
    - Uppman ville att vi skulle börja träna. Nu ska vi fixa skjuts till badet och sätta oss i bubbelpoolen med varsin öl. Då svettas man ju!

    Händer mycket på Ahlsell!

    Posted by backen77 @ 11:53

  • 6 Responses

    • Tobias skriver:

      Var bara tvungen att kolla om denna funktion fungerade. Det är ju ingen som skriver något

    • Tobias skriver:

      Stavade kanske fel på Blecku förresten. Kan vara Bläcku! Irina kanske kan ge besked?

    • Emma skriver:

      JAG VET ATT DET FINNS EN LITEN HÄSTKILLE INOM DIG!!!!! Snart ser jag väl dig i kärran bakom med! MOHAHAHAHA

    • Tobias skriver:

      Mmm, det kanske är så Emma. Klart att jag ska köra lite i sommar, men jag törs inte göra mer än så för tillfället. Apollo försökte bita mig igårså honom ska jag spöa upp lite först ;)

    • Martin skriver:

      Följer din blogg i det tysta… :-)

    • ngeln skriver:

      Åååhh finns en på Grevegatan som gääärna borstar, kratschar lite hovar och sitter upp i sadel är jag rädd, kan hyra ut henne då och då ;) hua snälla Tobias dom ÄR läskiga och kommer ALLTID att var det, sluta nu ..

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu