• Uncategorized 08.02.2010

    Jag sa ju i fredags att det var en lugn och obokad helg framför mig.
    Nu blev det ju inte direkt så…som vanligt!

    I fredags hamnade vi på middag hos Karlssons, det blev fläskkotlett och annat gott. Let´s dance och Solsidan hann vi även med innan det var dags att åka hem.

    Lördag morgon och sovmorgon, hoppades jag. Nu vaknade barnen kl 7 tyvärr, men lite lugnt i hade vi det i alla fall.
    Irina o Fanny gick till stallet och jag och Johannes åkte till Uppsala för att köpa slalomskidor. Blev en sväng in på Intersport och Elgiganten också innan vi avslutade på McDonalds.
    Irina jobbade en sväng på eftermiddagen och sen köpte vi lite thaimat som vi åt hos goda vänner. Ett gäng öl och whisky senare var kl 00.00 och en taxi tog oss hem. Barnen var på strålande humör hela kvällen trots att timmarna försvann mot enkel nummer.

    Igår så kom papsen över och hjälpte mig med att skotta av taket. Herrjösses vad med snö det fanns där uppe, men nu är det rent och snyggt och även altanen är rensad igen.
    Sen hade jag styrelsemöte med Solkatten och sen var det dags för hockeyträning igen. Här kommer då det hårda in i bilden.
    Först vid snöskottningen så stod jag nere och höll i papsens bärsele. När jag skulle dra upp honom så sjönk jag ner i snön och stukade min fot rejält. Den som var så stabil innan, NOT!
    På hockeyn så skullejag stoppa en puck med kroppen men denstudsade lite snett och jag fick mitt i handen på den hårda delen. Kvällen avslutades alltså med en svullen fot och hand plus att jag tog ut mig på träningen och lyckades få migrän. Kände mig verkligen på topp då, men samtidigt är det så skoj med allt det där att man får bita ihop.

    Sverige fick ju förresten en riktigt skaplig lottning i EM-kvalet: Holland, Ungern, Finland, Moldavien och San Marino. Ser ut som en grupp som vi kan vinna, men som vanligt så har vi ju svårt att vinna de ”enkla” matcherna så det lär väl bli en nagelbitare igen.

    Hörde förresten igår på radio att dom ville införa samma promillehalt på piloter och kabinpersonal som för bilförare. Herregud, det troddejag redan var ett faktum, men man har alltså hittills flygits runt av packade piloter. Känns ju tryggt!

    Ett sista visdomsord: Det verkliga sättet att spilla tid är att räkna timmarna!

    Posted by backen77 @ 12:26

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu