• Uncategorized 05.02.2010

    Yes! Äntligen fredag igen…
    Har ju varit i mitt andra hem, eller första som en del säger, Norrland! Denna gång var det Umeå på schemat och utbildningar för fullt.

    Resan till och från var inte den roligaste jag gjort, man skulle kanske ha flygit istället.
    I måndags var det snörök så man såg absolut ingenting och igår var det oplogat så det var omöjligt att köra om. Bara att gilla läget tänkte jag, men inte de andra idioterna som är ute.
    Dom som var värst var lastbilsförarna återigen. 3dm snö i vänster fält och dom måste köra om ändå. Sen bara att kasta sig in framför mig så att det sprutade snö över hela bilen. Ingen rolig upplevelse kan jag säga och det var inte bara en gång som jag var tvungen att tvärbromsa för att inte åka av. Det farliga med det är ju att någon bakom mig hade kunnat köra in i min bakända, men det skiter ju dom där jävlarna i. Så, nu har jag fått skällt av mig lite…:)
    Det är det bästa med en blogg, att få skriva av sig om precis vad man vill. Sen om det är någon som läser det är ju en annan sak, men det känns skönt att inte behövagå och bära på saker tycker jag.

    Nej, nu ska det bli ett roligare inlägg. Idag är det fredag och vi ska bort på middag hos några kompisar. Det var längesen vi gjordedet så det ska bli kul. Imorgon ska jag och pappa upp på taket och skotta av det för nu börjar jag bli lite orolig för att det ska bli skador. Har lånat en sele idag så att det går säkert till också ;)

    Annars så är det inget planerat i helgen, vilket är så himla skönt. Bara ta dagen som den kommer och njuta av att vara med familjen.

    Förresten, i natt har Fanny varit lite stökig och grinat till och från. Johannes uppskattade tydligen inte det för imorse hittade vi hans hörselkåpor i hans säng. Uppfinningsrik kille vi har :)

    Det är dags att bestämma resmål för sommaren också. Fortfarande dåligt med förslag från er tycker jag. Vi vill till värmen och bara ta det lugnt. Inte längre flygresa än 5 timmar och resa nån gång runt den 19:e juni. Nu har ni förutsättningarna så kom igen med lite förslag nu!

    Här kommer några roliga historier från min älskarinna Emma!
    Hur får man fyra bögar att sitta på EN barstol?
    - Man vänder den upp och ner!

    Vad är det för skillnad på ett finskt bröllop och en finsk begravning?
    - En mindre som super på begravningen!

    Vet du vad Gorbatjov sa dagen efter Tjernobyl-olyckan?
    - Igår ba´tjoff!

    Trevlig helg!

    Posted by backen77 @ 14:44

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu