• Uncategorized 25.01.2010

    Då var det måndag igen och en mycket bra helg är över!

    Fredagen var en lugn hemmakväll med mys i soffan. Lördag morgon och vi startade med lite städning och annat smått. Fanny o Irina tog en sväng med hästarna och sen kom svärföräldrarna. Lite lunch och laddning inför matchen och vid 15 på plats. Var faktiskt lite nervös inför matchen, men jag hade inte spelat på 8år heller så det kanske var en ursäkt. Innan match så slipade fyra stycken sina skridskor, vilket inte var så bra eftersom den var felinställd. Vi fick starta med 2 femmor och i ett rasande tempo och vi spelade riktigt bra tycker jag. Ledning 5-2 efter första perioden!
    I andra slappnade vi av lite och Gimo kom igång, slarvigt i egen zon, men vi höll undan och ledning 7-5 inför slutrundan. Lyckades åka på en skada också då en kille körde upp sin klubbspets i ljumsken på mig. Tur att man inte kollade då utan dagen efter. Nu är låret/ljumsken som en regnbåge i färgerna, typ röd/blå/grön/orange.
    Kändes som många spelare i båda lag kände av de första 40minuterna för i sista skönk tempot rejält och vi bevakade mest vår ledning. Gimo närmade sig på slutet men vi klarade oss och vann med 11-9, alltså en match helt i publikens smak ;)
    Glada över segern tog vi ett par öl och slappade i omlädningsrummet. Strax efter 19 så hoppade vi i bilarna ner till Möbeln för supé och dans. Hade en superrolig kväll som slutade i säng kl 2.20
    Riktigt pigg när jag vaknade och sen gick dagen i ett huj. Lunch, svärföräldrar och Johannes till Arboga, dammatch i volleyboll = seger, gratulera min mamma som fyllde år. Hon brukar inte ljuga om sin ålder, men eftersom pappa alltid säger att han är 29 så måste ju hon med vara det, dom fyller ju med bara 6 dagar mellan sig :)

    Idag är det en ny utbildning som jag inte hunnit gå igenom så bra eftersom jag inte varit på plats på länge. Hoppas att den går bra.
    Imorgon sätter jag mig sen på planet till Kiruna för att hälsa på våra filialer där uppe. Ett besök i Gällivare ska jag hinna med också innan jag tar mig hemåt på torsdag.

    Simma lugnt nu så hoppas jag att vi ses snart!

    Posted by backen77 @ 16:12

  • 3 Responses

    • Tobias skriver:

      Ja just ja, Brynäs vann ju med 4-1 mot Djurgården också. Det får vi ju INTE glömma, eller hur Emma ;)

    • Emma skriver:

      Nej absolut inte. Har hört hur matchen var i efterhand, jaja, ni behövde väl poängen mer så varsågod!!!! :) puss på dig

    • ngeln skriver:

      Tjo ho !!! Kanonmatch, vansinnigt god blåbärssoppa serverades ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu