• Uncategorized 21.01.2010

    Jaha, då var man inne i den vanliga vardagen igen då.
    Tidiga mornar och trötta barn varvas med jobb. Ett Svensson liv med andra ord…

    Måste först be min far så hemskt mycket om ursäkt. Jag gratulerade och sjöng för dig på din dag, men jag gjorde det ju inte här så grattis igen pappa, du e bäst!

    I tisdags började min fulltecknade jobbvår. Satte mig i bilen till Stockholm för två dagars utbildning. Gick jättebra och hade en trevlig grupp. På kvällen så tog jag mig i kragen och gick till gymet. Där blev det en lång stund på cykeln och sen även lite överkroppsträning. Tillbaka till rummet och sen middag med det andra. Jag stod emot suget efter något riktigt onyttigt och beställde in en ceasar sallad med vatten. Jag kan väl säga så att det var nog inte sista gången för fasen vad god den var :)

    Onsdag och utbildning igen och sen hem på kvällen. Irina o Fanny drog till Valbo för att köpa en prestationspresent till Fanny. Hon har nämligen varit duktig och slutat med napp. Har gått så himla bra att man inte tro det, hon som alltid ville ha napp innan men har nu klarat sig nästan en vecka. Bra jobbat Fanny!

    Idag torsdag blir det Bollnäs och ett besök i butiken där innan jag imorgon åter finns i Gävle. Nästa vecka fortsätter resandet och då ska jag så långt som möjligt, nämligen Kiruna! Ska bli kul att sehur dom har det igen, man känner sig alltid välkommen uppe i norr.

    På lördag är det en stor dag. Lugn morgon (förhoppningsvis) och sen kl 16 smäller det. Tierp-Gimo veteraner i hockey och jag med i uppställningen ;) Det är väl bara en så där 5-6 år sedan man spelade en match… Efter matchen så styr vi kosan mot danspalatset ”Möbeln” för supé och dans till The Playtones och Titanix, det ni ;)

    Nä, nu är det jobbdags så vi hörs väl mot slutet av veckan

    Posted by backen77 @ 14:42

  • 2 Responses

    • ngeln skriver:

      Hoppas inte du bara e med i uppställningen utan att du får spela oschå *hehehe*

      Pöss ;)

    • Tobias skriver:

      Jag tror dom sparar mig till sista tiominuterna och om vi ligger under så kastar dom in rivjärnet fårn Ersta ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu