• Uncategorized 03.01.2010

    Då går vi in i ytterligare ett nytt år.
    Har ju som ni vet haft ett händelserikt 2009, hoppas nu bara att detta går lika bra men kanske lite lugnare med vissa saker.
    Mina förhoppningar är att jag ska försöka byta ut allt byggande mot att ta hand om min kropp så jag kommer ner i en mer normal vikt igen. Har skaffat mig en ”pushare” som ska ha lite koll på mig. Hoppas att det går bra och att motivationen håller i sig över tröskeln också.

    Nyårsfirandet gick lugnt till. Vi hade besök av familjen Karlsson som hade med sig det nya Super Mario spelet till wii, det blev en hel del spelande om man säger så ;) God mat och en del dryck hann vi med också innan det var dags för raketer.
    De senaste dagarna har jag skottat mellan 2 och 3 gånger per dag och jag tippar att vi har 60-70 cm snö här i Tierp nu. Helt underbart men nu tycker jag nog att det räcker. Måste ju hinna med annat än att skotta snö…

    Jag har bara två dagars ledigt kvar innan jobbet kallar igen. Men det blir en mjukstart. Jobba tis, tors och fre sen blir det helg och på söndag åker vi till Vemdalen tillsammans med min syster och hennes barn.  Det var 6 år sen vi var till fjällen senast så det ska bli härligt att få komma upp dit igen. Vemdalen har jag dock inte varit i sen jag var liten.

    Irina och jag kollade lite solresor igår också. Vi fick ju presentkort på Ticket när vi gifte oss plus en del pengar. Någon av er som har bra tips på resmål i europa runt mitten av juni?

    Sköt om er och ta vara på möjligheterna med ett nytt orört år!

    Posted by backen77 @ 12:05

  • 2 Responses

    • Martin skriver:

      Va? Har ni så mkt snö??!! Tycker det har snöat som f-n här i Luleå, men vi har ca 40 cm snö nu!! Å det är ”kallsnö”, så blir det lite blida, så blir det nog bara 20 cm kvar! Men det räcker! :-) Däremot har det varit kallt sedan lucia! Kring nyårsafton var det bara kring -10 grader, men annars har det varit mellan -15 och -20 grader!! Brrr… Vill ha vår nu!! Å då menar jag norrländsk vår med snö och sol!! :-) Åka ut med skotern, grilla, sola och pimpla… Det du!! ;-)

      God fortsättning på er…

    • Tobias skriver:

      Ser fram emot en skotertur när jag kommer upp i februari

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu