• Uncategorized 27.12.2009

    Hej igen alla goa vänner!

    Nu är julen över och jag har haft det bra. Klart man saknar sin egen släkt på julen men så är det, varannat år får man ta till vara på de sina.
    Har dock haft det lugnt, skönt och trevligt i Arboga.
    Julafton var lugn, jag och barnen var hemma medans de andra stökade med sitt. Kl 13 så åt vi julmat och snapsade lite grann. Kl 15 var det såklart det obligatoriska Kalle o hans vänner och sen kom tomten med klappar. Jag fick:
    Boxerkalsonger, längdskidhandskar, tröja, skjorta, längdskidskor, damasker och damaskhållare, hammare och ljus. Helt perfekta presenter så nu är det bara att börja träna skidor ;) Kan behövas efter denna jul med mat dygnet runt.

    På juldagen så var det pulkaåkning i teknikbacken i Arboga. Det är en slalombacke så det gick undan ordentligt. Fanny gick nog upp själv en tio gånger så nu har hon ont i benen på nätterna… Lugn kväll sen och sova ut igen. Ja just ja, var till Köping o köpte ett par skor på rean. Blev ett par Ecco med goretex, skönt med rejäla skor så att man kan vara ute.

    På annandagen så åkte jag, Irina o Fanny till Västerås. Jag blev ju tvungen att inskaffa skidkläder så att jag kan ta mig ut o träna nu när jag kommer hem. Blev ett spel till wii också och sen lunch på Saffets. Grymt gott efter julmat i några dagar. På kvällen så gick vi hem till kompis Henrik för lite fest och sen utgång på puben (Stadskällaren) i Arboga. För er Tierpare så är det samma sak som att gå på möbeln på juldagen. Alla utflyttade kommer hem o är skitfulla och gapar o skriker. Som tur är så fanns det ju ett discogolv så där fastnade jag mest hela kvällen :)
    En avslutande kebabtallrik innan hemgång och i säng kl 03.30.

    Idag har jag och barnen varit ute och byggt ett hus i snön. Det var uppskattat kan jag säga :)
    Vi pker väl hem igen på måndag kväll eller tisdag förmiddag. Hörs snart igen!

    Posted by backen77 @ 15:39

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu