• Uncategorized 21.12.2009
    Japp, som ni ser närmar sig den STORA dagen! Julafton och jag undrar hur många klappar jag får.
    Blir nog fler klappar än julklappar i år tror jag ;)

    I lördags var det kalas hos mina föräldrar. Vi hade så trevligt så. Min familj, mina föräldrar, min syster med barn och mormor min var där allihopa. Först lite välkomst drink, sen förrätt med snaps, sen varmrätt med snaps och sen efterrätt med whisky. Nja, det var lite mer än så men det kändes som det var mest snaps o whisky ;) Papsen var verkligen i farten med att fylla på mitt glas så fort jag gick från bordet. Som sagt en trevlig kväll hade vi och det blev även en del dans till dansbandskampen i vardagsrummet. Mormor njöt ska ni veta, och det är ju underbart att alla från 2 till 86 år kan vara med.

    På dagen så kom då till slut även vår soffa, det blev så bra och vi är supernöjda med det nya vardagsrummet. En dålig bild från min mobil får ni här, vill ni se den bättre är det bara att ta sig till Ersta så får ni kanske provsita den också ;)

    Nya soffan på plats

    Nya soffan på plats

    Igår hade vi julklappsdelning med mina föräldrar, vi åker ju till Arboga så då har vi ingen lust att släpa alla klappar från Tierp fram och tillbaka, tror att vi fått koppla på kärran om vi skulle haft med oss det. Barnens ögon vid öppnandet av vissa klappar var obetalbara. Johannes fick ett paket med 14 kg löslego av oss och en polisstation av farmor o farfar. Fanny fick docka, dockkläder och Hello Kitty lego. Kommer ihåg känslan när man var liten och fick det man längtat så mycket efter. Kul att vara på ”andra sidan” också.
    Hoppas att ni får en underbar jul alla goda vänner där ute!

    Posted by backen77 @ 14:05

  • 3 Responses

    • ngeln skriver:

      Jaaa visst var det en riktigt goo kväll :) Tror bestämt att det var 8 *hrm* snapsar …. Tur att Irina å jag höll upp nivån, för visst var vi läckra när vi tjejfoxade.
      Mormor hade sagt till Ing-Britt att det var fullt på dansgolvet, ibland var det 3 par !!!!!! Ja va härligt, e väl en ganska galen släkt eller som jag säger en riktig BERT-familj !!
      Kram på er Erstagodingar, kommer e sååå nyfiken på soffan live , puuuusss !!!

    • Emma skriver:

      HEJ TOBIAS!!!!
      Soffan å golvet var jättefina!!!! Jag har provsuttit nu! ha en underbar jul, hoppas ni har tid att kika över nån kväll så kan vi dricka lite vin! KRAMAR!

    • Tobias skriver:

      Tack darling! Visst blev det bra, men DU skulle ju komma till oss dricka vin i soffan…

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu