• Uncategorized 17.12.2009

    Äntligen är vintern här till slut!
    I tisdags fick vi vår beskärda del med snö, det kom ungefär 30cm på ett dygn och det blev ungefär 2 timmars skottning. Grannen var ju inte hemma och kunde köra med traktorn så ca 200 m väg var tvunget att skottas så att vi kom fram. Bra motion fick man tänka när man kom halvvägs…
    Vi har tack o lov inte lika kallt som norrland, men minus 8 hade vi idag. Det verkar faktiskt som att snön kan ligga kvar över jul vilket vore så underbart. Julen är sig inte lik om det är gräs på tomten, nu menade gräsmattan (tomten) och inte den rödklädda tomten.

    I tisdags spikade jag dit de sista listerna i vardagsrummet och igår fyllde jag lite hålrum med isolering och fogskum. Tyvärr fick jag en del fogskum på händerna vilket kanske inte var så smart. Det stod ju faktiskt med den minsta text jag sett att man skulle ha handskar på sig för man skulle undvika hudkontakt. Lite märken på fingrar och en jäkla sveda fick jag men det är bara att bita ihop.

    Igår hade jag en massa diskussioner med Coop om vår soffa också. Nu har vi kommit överrens om att dom faktiskt kommer leverera hem den till oss och montera den på lördag, vilket gör att vi har ett fint vardagsrum till jul. Så himla skönt att allt är klart nu och man kan ta ledigt över nyår.
    Lite sjukt är det för om vi backar ett år så blev utbyggnaden utvändigt tät precis dagen innan jul. Utbyggnaden blev boklar två dagar innan midsommar och nu är det sista klart fyra dagar innan jul i år. Fårman hålla på några år så kanske man får ett par veckor tillgodo innan storhelger med projekten man har ;)

    Imorgon ska jag på synkontroll och sen även få min julmassage. I helgen blir som sagt soffleverans och på kvällen lite julfirande med min släkt hemma hos mina föräldrar. På söndag kommer sen mina föräldrar hem till oss och delar julklappar med våra barn. Sen är det bara två arbetsdagar kvar innan två veckors julledighet.

    Ha nu en underbar dag!

    Posted by backen77 @ 09:45

  • 3 Responses

    • Irina skriver:

      Och hur blir det med skåpet över kylen då? Det skulle ju vara klart innan du fick ledigt…;) Puss

    • Tobias skriver:

      Skåpet ligger på soptippen nu. Liten olycka händer så lätt. Oups, nu blev det ju semester ändå ;)

    • Irina skriver:

      Skulle inte tro det!!! Tur att din pappa var här vid senaste olyckan så det kommer upp snart ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu