• Uncategorized 14.12.2009

    En riktigt bra helg har det varit och jag känner mig så nöjd!
    I fredags så hade vi bowling med jobbet klockan 16 och efter det så var det julfest. En riktigt rolig kväll med mycket tok som vanligt när vi är i farten.
    Bowlingen gick skapligt för min del, jag låg väl runt 140 poäng varje runda, tyvärr så har vi alldeles för många tävlings jävlar på firman så man var ju chanslös till slut ändå. Vi spelar med någon form av handikappsystem som beseras på tidigare års resultat och jag slutade väl på en 10:e plats efter det.
    Hemma i säng runt 23.30 och sen upp igen kl 8.20. Min underbare kompis Jesper skulle ju komma och hjälpa mig att lägga golvvärme och nytt golv i vardagsrummet så det var bara att hoppa upp och förbereda. Mitt huvud var väl inte riktigt med i början men va sjutton, bara att bita ihop.

    Det gick strålande för oss och både golvvärme o golv var klart efter 7 timmars jobb. Det blev så himla bra tycker jag så jag är supernöjd!
    Det blev en liten incident också såklart. För ersom int elagt vattenburen golvvärme så kan jag berätta att man ska kolla så att inget sitter fast i rören innan man kopplat ihop allt. Enklast är att blåsa i rören och det var precis vad vi gjorde. Jesper ropar till mig att – Nu blåser jag så känner du om det kommer luft! Det enda problemet är att jag tyckte han sa att blås nu du så kollar jag.
    Sagt och gjort så tar jag ett djupt andetag, öppnar munnen och stoppar röret i munnen. Precis i samma sekund så blåser Jesper i sin ända och jag får en massa spån, isolering och annat smått o gott in i min mun. Jag kan väl säga att jag kan INTE rekommendera att äta sånt. Hade isoleringssmak i munnen hela dagen….

    Söndagmorgon och min rygg och min rumpa har inte de längsta musklerna man kan tänka sig. Duktigt stel, men det var bara att försöka komma igång igen. En lugn och bra dag där jag var till Aspenhallen och kollade på volleyboll. Damerna och herrar B spelade hemma och vann båda två. Riktigt kul! På kvällen var det hockeyträning igen och denna gång var vi en massa spelare. Tror att vi var 8 respektive 9 spelare i varje lag så det blev bra tempo och bra spel. Idag är då inte min kropp riktigt på hugget men vad gör väl det efter en så bra helg som jag haft. Hoppas att denna vecka blirlikabr aoch att ni alla får det samma.

    Läste förresten i tidningen att vi skulle få Arktisk chock kyla denna vecka så håll i er, nu kommer vintern!

    Posted by backen77 @ 09:48

  • 6 Responses

    • Tobias skriver:

      Måste bara kolla om denna funktion fungerar eftersom ni skriver så himla sällan…

    • Mange skriver:

      du kunde väl ha nämt nåt om bästa poängplockare i respektive lag :)

    • Tobias skriver:

      Ja just ja, Tierps bäste poängplockare blev…..PUBLIKEN! ;) Nej då Magnus, du var säkert meste poängplockare PLUS att du slog ut flest bollar också ;)

    • Emma skriver:

      GUD VA DU E DUKTIG!!!!!! Jag är riktigt imponerad!

    • Fia skriver:

      Tycker nog att du borde skrivit något om den goda middagen på lördagskvällen……;-D

    • Eva skriver:

      Även om du inte vann så är du ju bäst såklart =) (jag kan behöva hjälp med nåt i vivaldi haha)
      Jag har bytt kök hemma och jag har SÅ fint men jag är ju rik så jag anlitade en snickare jag, han fick fria händer att inreda mitt kök och jag är mer än nöjd (som på TV ungefär)
      Han rev ut allt gammalt och byggde upp det från noll!
      Hoppas ni får en skön jul och att du får vara ledig lite också.
      Ha det så bra från ett snöigt och vackert Luleå

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu