• Uncategorized 09.12.2009

    Vad skönt att det svänger livet. Först så kan det gå upp men sen så vänder det ner igen.
    Det är väl det som är tjusningen med livet!
    Nu är det inga allvarliga grejer, men ni vet sånt där som är så där irriterande struligt bara.

    Om vi börjar med morgonen så satte jag mig i bilen mot Norrtälje. Duktigt däsdäppt var jag så jag stannade på okq8 eftersom dom gör reklam för att ha nässpray, men den var såklart slut. Hittade två till innan jag var framme i N-tälje, men även där var det slut. Fick gå hela dagen utan och en väldigt däppt däsa. Ni som känner mig lite mer vet att jag kanske inte alltid kör exakt på hastighetsgränsen utan bara lite över den ;) I morse när jag passerat Gimo så måste jag hamnat bakom en caravan med PRO på utflykt. Konstant 20km UNDER hastighetsbegränsningen i 6 MIL!!!!! Lite lätt irriterad när jag kom fram.

    På eftermiddagen fick jag ett samtal från Coop som berättade att soffan vi beställt måste stanna kvar hos dom ett tag så att leverantören kan komma och fixa till fjädrarna som dom tydligen inte satt dit rätt. Det jobbiga är att dom åker från England och inte kommer till Valbo förrän nästa  fredag. Det funkar väl men eftersom vi sälde vår befintliga soffa i veckan så kommer vi alltså inte ha någon soffa på två veckor. Blir till att sitta i puffar och så tills dess.

    Imorgon bitti ska jag på barnens luciafirande! Ska bli kul att se och höra vad dom kommit fram med i år.

    Med eller utan soffa, i helgen ska golvvärmen och det nya golvet i vardagsrummet in i alla fall. Imorgon går det nog upp och sen lite ner igen…;)

    Posted by backen77 @ 18:17

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu