• Uncategorized 07.12.2009

    Oj oj oj, vilket ös det var i helgen. Får nästa dra till med klyschan, Fullt ös medvetslös!
    Fredag kvällen spenderade vi på SF Sergel och filmen Luftslottet som sprängdes. Jag personligen tycker att den var riktigt bra och den av de tre som var bäst.
    Sen tog vi oss hem och somnade klubbade i sängen omgående. Lördag morgon, rejäl frukost och sen på tunnelbanan och in till centralen. Sen strosade vi runt och på tre timmar hade vi inhandlat de flesta julklappar som vi var på jakt efter. De som är kvar vet vi vad vi ska ha så det ska nog snart vara åtgärdat.
    Sen tillbaka till hotellet, en öl/glas vin i baren och sen upp på rummet och duscha klä på oss och sen runt 17  tillbaka in till stan igen. Gick till Bamboo Palace och åt Japan/Asien buffé. Kan verkligen rekommenderas. Sen tog vi bussen ut till Cirkus och Cats. Irina älskade den men jag tycker bara att den var ok. Lite för mycket balett dans för min smak, men musiken och sången var grym. Sen tänkte vi ta bussen men det regnade och var ca 200 pers i kö så det fick bli en taxi tillbaka till centrum.
    Där stannade vi till och tittade på NK:s julskyltning. Rätt imponerande hur dom får till alla detaljer. Till slut landade vi på rummet igen runt midnatt och sängen var då grymt skön. Sovmorgon till 9.30 och sen frukost och mot Enköping där vi hämtade upp Fanny som varit hos mormor o morfar. På vägen var vi ju verkligen tvugna att stanna på Barkarby Handelsstad och gå i några affärer till. Blev ju inte så många på lördagen.
    Hemma 14.45 och sen hade jag styrelsemöte och julbord med Solkatten kl 15.00. Vi hade ett julklappsspel som jag tycker var riktigt roligt. Vi hade alla köpt enpresent för 75-100kr och det började med att alla fick slå tärning om vilken klapp man skulle få. Sen öppnade man den och då började det roliga. Tärningen fram igen och om man slog en 1 eller 6 så fick man ta en klapp från någon annan (och behålla sin) sen fortsatte det så runt runt. Det var bara det att om man skog någon annan siffra så roterade alla klappar lika många steg. Ett tag hade en kille alla klappar utom en, men det slutade medatt han inte fick någon. Själv hade jag turen att få hela tre stycken så Irina var glad när jag kom hem.

    Denna vecka hoppas jag kunna börja med att lägga golvvärmen i vardagsrummet så att vi kan lägga in golv och hämta vår nya soffan som kom hem i förra veckan.

    Nä, nu är ni väl uppstressade över detta inlägg så ta enkopp kaffe och varva ner nu så hörs vi senare i veckan!

    Posted by backen77 @ 11:11

  • 3 Responses

    • ngeln skriver:

      Först å främst och så här får jag göra för att jag e storasyster, så glömde du ett ”säng” i rubriken ;) Lät ju som en mysig helg trots att dom dansade balett på CATS *asg* den där julklappsleken får vi ta nästa år tror jag den är sååå bra …. om man vinner måånga paket förstås hmmm.

      Kramizar !!

    • ngeln skriver:

      Förlåt ett ”sova” menade jag

    • Tobias skriver:

      Nu hade du tur. Tänkte påpeka att det var sova o inte säng men nu hann ju du före ;)
      Ja paketleken vore nog något för oss. Kanske ett riktigt och ett som vi kör leken med.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu