• Uncategorized 04.12.2009

    Japp, i helgen blir det Stockholm. Irina och jag började med det förra året och kommer nog fortsätta. En hel helg med lite mys och skoj, plus att vi handlar en massa julklappar. Förra året så hann vi med nästan alla klappar den helgen vilket är så skönt.
    Ikväll när vi kommer dit så ska vi gå på bio, det blir nog ”Luftslottet som sprängdes”. Imorgon blir det sovmorgon och sen ut på stan. Senare när mörkret lagt sig tar vi oss ut till Cirkus och ser Cats. Ska bli himla skoj, har hört mycket positivt om den.

    Veckan som gått har jag spenderat i Stockholm och Borlänge. Ett möte först i Sthlm och sen vidare till Borlänge för två dagars utbildning. Inget speciellt med det så jag nöjer mig där.

    Vad har hänt annars då? Jo, jag hörde att sverige är grymt bra på vaccineringen. 4 miljoner svenskar är klara medans det är totalt 10 miljoner i EU som fått sprutan. Bra jobbat sverige.
    Sen kan man tydligen inte få hjärntumör av att prata i mobiltelefon. Någon forskare har kommit fram till det. Visst ärdom härliga våra forskare runt om i världen. Lägger ner en massa pengar o tid och sen går man ut med något som KANSKE stämmer, för typ några dagar senare så är det en annan studie som säger något annat. Ta tex för något år sen då det ena dagen var livsfarligt med chips o pommes frites för att senare samma vecka ganska bra att få i sig lite av det.

    Ibland ser man konstiga saker framför sig. Läste igår att svenska damlandslaget i hockey har tagit fasta på Obamas citat ”Yes we can”. Alltså ja vi kan slå Canada i hockey. Ta dom bokstäverna i samma ordning så får ni YE SWE CAN! Skojsigt va!

    Nä nu ska jag stoppa i mig restan av matlådan och sen hem o packa väskan!

    STOCKHOLM HERE WE COME!

    Posted by backen77 @ 12:13

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu