• Uncategorized 30.11.2009

    Japp, äntligen måndag då eller vad säger ni?

    Igår hade jag träning igen. Tråkigt nog så var vi bara 9 utespelare så det blev till att spela 4 mot 4 i över en timme. Snacka om att man var slut efter träningen, men samtidigt var det ruskigt skönt att blåsa ur kroppen ordentligt.

    Skyltsöndag var det i Tierp också. Tyvärr så har vi ju ingen snö och det tar ju bort stämningen. Johannes och jag gick dock en sväng. Nu trodde vi att dom öppnade 12 men det var 13. Tack o lov så hade Lions ett bord där Johannes fick ”fiska”. Han fick napp (en godis påse) sen tog vi även två lotter som Johannes lyckades vinna på en av. Dom blev lite putt när den första kunden fick vinst :)

    Var länge sen jag hade sportreferat här, men jag kan inte låta bli att skicka ett stort grattis till Robin Söderling som gick till semifinal i ATP slutspelet. Sen så har vi allas vår ZLATAN! Jag vet att en del av er inte tycker om honom men jag tycker att han är rätt skön. Igår avgjorde han den tuffaste och mest uppseende väckande klubbmatchen i fotboll. Barcelona – Real Madrid. Strålande Zlatan!

    Imorgon ska jag till Stockholm och starta ett utbildningsprojekt och sen åker jag till Borlänge ons-tors. På fredag blir det lugnt och senare på kvällen far jag o Irina till Stockholm för en helhelg med shopping, mat o dryck och avslutar med att gå på Cats. Det ska bli så himla skönt och nyttigt. Förra året köpte vi i stort sett alla julklappar under den helgen vi var bort. Hoppas på något liknande i år.

    Fanny åkte till mormor o morfar igår så nu är det semester hemma här. Att bara ha Johannes är verkligen så. Han är ju inte den som stressar direkt så mamman o pappan går oftast ner i samma tempo då ;)

    Nä ni, ha nu en underbar vecka! Glöm inte att ni måste ha bytt däck tills imorgon…

    Posted by backen77 @ 16:27

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu