• Uncategorized 28.11.2009

    Då var det lördag igen och vädret håller i sig. Dock lite kallare idag då det bara är 4 plus idag. Såg igår på nyheterna att det skulle kunna bli snö på onsdag. Hoppas det och att den får ligga kvar sen.

    Denna helg känns väldigt konstig. Vi har INGENTING planerat på hela helgen. Vad ska man då göra? Det är nog två månader sen minst som vi hade det så. Jag kommer säkert bli rastlös senare idag.
    Väldigt trist att det är så men det är väl det samhället bygger upp för oss och sen är det bara att hänga med. Det är bara att försöka lära sig att ta det lugnt annars lär väl barnen få stressmage och annat skit.

    Igår var jag till min kära naprapat som bara ruskade på huvudet. Han sa att det aldrig varit så illa som denna gång. Efter behandlingen så tejpade han mina axlar så att musklerna skulle få en annan hållning. Känns jäkligt skönt för nu sträcker jag på mig omedvetet. Är dock rätt svullen i nacke och axlar idag men han tog i rätt rejält också.

    Ikväll har vi planerat ha en riktig myskväll hemma. Jag har nyss varit och inhandlat lite mat. Det blir saganaki med honung till förrätt och mangochutney kyckling och kroketter till varmrätt. Kanske faktískt kan tänka mig lite vin dagen till ära. Varför inte avsluta med en god njutbar whisky när barnen lagt sig.

    Posted by backen77 @ 11:39

  • One Response

    • Irina skriver:

      Nä men!!! Ska jag få sällskap med att dricka vin ikväll? Det är inte varje dag det händer! Puss

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu