• Uncategorized 23.11.2009

    Jaha, då var det bara en månad kvar till jul och det finns inte ens tillstymme till julkänsla i kroppen.
    Beror väl som vanligt på avsaknade av snö. Tänk när jag var liten, då var det så mycket snö att man alltid fick skotta vägen när man skulle spela landhockey, idag kan barnen ju inte ens spela det för det finns ingen snö. Trist att växa upp med detta för dom små.

    Helgen var rätt skön faktiskt! På fredagen var det whisky provning, TWS (Tierp Whisky Society) Mycket trevlig kväll som avslutades i sängen kl 01.30. 08.45 stid man sedan på skridskor då Johannes hade skridskoskola. Gick riktigt skapligt för honom och det verkar som att han har ett intresse i alla fall. Till lunch hämtade jag min mormor som vi bjöd på lunch och visning av bygget. Senare på kvällen blev det tacos hemma hos Karlssons. Vi kollade även på Robinsson, vilket var så där enligt mig. Fanny hadse det dock väldigt roligt för vi glömde kvar skålen med nachochips med ostsmak på bordet, vilka hon åt upp nästan alla av. På natten hade hon rätt ont i magen och nu kan det ha blivit nässelutslag som följd. Hon har i alla fall fått det men sen vet man ju inte riktigt av vad.

    Igår var det en hemmadag med lite pyssel. Satte dit de sista golvsocklarna och ”ribborna” på panelen. På kvällen var det åter dags för hockeyträning. Gick dåligt men ändå skönt att röra på sig. Har ingen träningvärk denna gång heller så det stämmer nog det som Fredrik i laget sa, Du blir trött så tidigt att du inte kan ta i så du får träningsvärk.

    Nu sitter jag på Scandic i Sollentuna och slappar. Har haft utbildning i säljsystemet för första gången på ett år så det var lite ringrostigt. Gick väl okej tycker jag och imorgon kör vi vidare.

    Nä, nu blir det lite teve innan ögonen går igen!

    Posted by backen77 @ 21:49

  • One Response

    • Martin skriver:

      God Jul!!
      Det j-vliga är att vi inte har en flinga snö här uppe i Luleå heller!! 3-4 plusgrader, regn och dimma!! Tråkig skyltsöndag blir det!! :-( Men de har lovat snö och någon minus till veckan, så än finns ju chansen till att det är vitt till jul?!

      I Kiruna har det kommit ordentligt med snö nu under helgen, men det är sent även där!!

      Ha de gott gubben!!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu