• Uncategorized 17.11.2009

    Jaha, då är man ”skyddad” då! Mot svinisen alltså. Ställde mig i kö igår eftermiddag och 2.5 timmar senare så hade jag ett stick i armen. Som tur var så sa Johannes att jag skulle sätta mig ner och blunda. Sen skulle jag tänka på att jag höll honom i handen, då behövde jag inte vara rädd. Det fungerade ju för det gick hur bra som helst ;) Inga sviterän så länge heller så det är ju ännu skönare. Det som dock retar mig är sättet dom genomför det hela. Att man som vuxen står i kö länge fungerar ju men alla dessa barn som skulle stå därså länge var ju duktigt less redan efter en timme, då hade vi knappt kommit halvvägs. Kunde man inte lösa det så att barnfamiljer blir kallade till sin ordinarie läkare eller nåt, men vad vet väl jag om sjukvården.
    En fråga, ni som har små barn (under 3år) ska ni ge erat barn sprutan? Vi är kluvna om detta då man inte vet ett dugg om biverkningarna för så små barn.

    Nu är det dags för Fanny att komma med lite skojiga kommentarer.
    Vid matbordet hos farmor o farfar så gjordehon något lite tokigt och då skrattade dom andra åt henne.
    Fanny säger då: Jag tycker faktiskt inte att det är roligt när ni skrattar åt mig så där.
    Bra svarat men jag tror att alla blev lite överraskade när just en sån kommentar poppade ur hennes tvååriga mun.

    Nej, nu kör vi på, imorgon är det VAB igen och sen två dagar i Stockholm

    Posted by backen77 @ 14:36

  • 3 Responses

    • ngeln skriver:

      Tjooo !! Ni gör nog rätt i att inte ge Fanny sprutan, man har liksom inga studier på hur det ser ut i framtiden, med biverkningar å allt. Barnläkarna rek att inte ge barn under tre år …
      Är ni vacc så är ju ni ett skydd i af åt henne. Ser fram emot bilderna =) Kanske tar en prommis ut till er i morrn å fikar ??!! Vi får se, nattis kramar !!

    • Martin skriver:

      Tjenare!!

      Ja, helt galet att du behövde stå i kön med grabben!! Här i Luleå får man komma till vårdcentralen med barn som inte går i skolan, så igår var vi dit med Viggo på 3-års kontroll och fick sprutan!! Han verkar inte ha fått några biverkningar ännu?! :-) Men vi fundera mkt fram och tillbaka om han skulle få den!! Svåra beslut!!

      Ha nu en riktigt trevlig helg!!

    • Viktoria skriver:

      Här i Luleå kunde vi boka tid för skolbarnen och då fick jag ta sprutan samtidigt. Jättebra! Sedan var vi med William på vårdcentralen o tog sprutan i torsdags. Också en bokad tid! Inga väntetider. Han fyller ju 3 först i januari men vi valde att ta sprutan ändå.
      Jag tror det är större risker med att barnen blir sjuka av influensan än att de ska få biverkningar av sprutan? Man får väga för och emot.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu