• Uncategorized 09.11.2009

    I lördags så var jag och Irina på show. Hjalmar on Örebroadway hette den. Återigen en mycket bra present som uppskattas av oss.
    Började med en bussresa till Örebro för att sen inta middag. Fick platserna längst fram vid scenen så man kunde till och med se små finnar i ansiktet på aktörerna ;)
    Hjalmar är ju bara så underbar och det var en föreställning med fart, skratt och sång. Kan verkligen rekomenderas för er som har möjlighet.
    Irina ska ju dock alltid utmärka sig och så även denna gång. Först så kom ”Dean Martin” och sjöng för henne och sen fick hon ett skratt anfall så ”Hjalmar” frågade om hon också köpt ett erotisk startkit som han köpt. Orkar inte dra hela historien men han hade svårt att hålla sig själv efter det.

    På söndagen blev det lugn förmiddag och sen hem och fira min far. Grattis återigen min kära far! Du e bäst!

    Äntligen en vecka på hemmaplan igen, känns riktigt skönt att få ta det lite lugnt, fast inte förrän imorgon eftersom jag ikväll först ska gratulera Andreas som fyller 30 och sen vidare på styrelsemöte. Grattis på dig din gamla gubbe! Nu går det bara utför! hahahahaha

    Nä, jag återkommer väl senare med lite mer rolig info om veckan och helgen som kommer.

    Posted by backen77 @ 13:52

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu