• Uncategorized 29.10.2009

    Eftersom jag får hjälp av min kollega Mats i helgen med att sätta upp räcket till altanen så kände jag mig lite tvungen att förbereda en del, så därför tog jag en semester dag idag för att jobba lite hemma.

    Klockan 8 åkte kläderna på och sen har det gåt i ett hela dagen. Alla stolparna är på plats och de befintliga är kapade i rätta längderna. 145 stycken brädor till räcket är förkapat så att det bara är att sätta dit på lördag.
    Sen är sista fodret i hallen på plats och ett draperi i hallen som täcker den gamla toaletten är också på plats.

    Imorgon får jag lite hjälp på jobbet, Johannes ska nämligen följa med pappa sin. Första gången och som han har pratat om det denna vecka. Vi får väl se hur skoj han tycker det är när pappa sitter och pratar i telefon hela tiden.

    På lördag kommer nog även svärföräldrarna och hälsar på och hjälper till med barnen på eftermiddagen då Irina ska jobba. Sen hoppas jag även hinna med att åka med Johannes på Tre kronors skridskoskola på lördag morgon och på söndag kväll är det min tur att träna lite hockey. Veteranerna har dragit igång och ska man hinna i form så är det bara att börja. Lär väl inte kunna gå nästa vecka då jag ska till Luleå igen, men det är smällar man får ta ;)

    Ha en härlig fredag!

    Posted by backen77 @ 19:02

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu