• Uncategorized 27.10.2009

    Oj oj oj, nu var det tisdag och jag har knappt hunnit känna efter att det var helg.
    På fredag direkt efter jobbet så drog jag och Irina mot Stockholm. Det tog lite onödigt lång tidatt köra, men Stockholmstrafiken en fredag eftermiddag är ju inte det roligaste man kan åka bil i. Fanns även två bilar med punktering som stod i vägen och det blev det ju inte bättre av.
    Hittade till slut fram till lägenheten på Götgatan, bytte om lite snabbt och sen ner i tunnelbanan och mot Mariatorget. Där hittade vi en kinarestaurang som vi gick in på, Ming Palace tror jag att den hette. Jag tog mix grillspett med jordnötssås. Jag säger bara WOW, så j-la gott det var. Den ligger nog på min topp tre alla katergorier och genom tiderna. Kan varmt rekommenderas. Sen gick vi vidare till Hotel Rival och Kvarteret Skatan. Kan inte nog säga hur bra den var, men har ni chansen att se den så gör det. Jag skrattade i stort sett i en och en halv timme. Sen tog vi en promenad tillbaka hem och kolla lite teve innan John Blund kom. Vi sov ända till 9.30, eller åtminstone Irina, men att få vakna när man vill var inte helt fel.

    På lördagen blev det att gå på stan vilket jag INTE rekommenderar en lördag efter löning. Snacka om kaos, försökte ta oss in på Buttricks, men det var kö för att komma in till och med.
    På kvällen så for vi till min syster för Spökfest! Mycket god mat och trevligt sällskap. Kanfaktiskt ha blivit en whisky för mycket till slut, men va sjutton. Det är inte ofta man släpper loss längre. En dålig vana när jag blironyktermed min syster är att jag bokar resor kors och tvärs. Så även denna gång… Den 10 januari så åkervi upp till Vemdalen en vecka för lite skidor, pukla och annat skoj. Har inte varit uppe i fjällen på 6 år så det ska bli så himla roligt.

    Denna vecka är det arbete hemma. Ikväll ska de sista stolparna till räcket ner, imorgon ska jag hämta material och sen skajag kapa upp alla brädor till räcket för på lördag kommer Mats och hjälper mig att äntligen få upp det förbaskade räcket. Papsen ska förhoppningsvis koppla ihop radiatorerna så vi får värmen klar på övervåningen också. Snyggt har han i alla fall gjort det. Bra pappa, du är guld värd!

    Nej nu är det dags att börja jobba. See you later!!

    Posted by backen77 @ 09:09

  • One Response

    • ngeln skriver:

      Hahahah tycker att det är en ganska trevlig vana, ja menar man kan ju göra värre saker än att se till att hlea familjen ska få åka på semester till fjällena ;) kraaam !!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu