• Uncategorized 22.10.2009

    Ikväll flyger jag hem till Tierp igen, ska bli skönt att få komma hem till sitt.

    Igår kväll åkte jag ut till Hagaviken i Luleå för middag med Martin och hans Erika. Tack så mycket, det var trevligt. Jag och Erika gaddade ihop oss lite mot Martin för han är faktiskt värre än mig på att börja med nya projekt och sen inte göra dom helt klara. Passande nog så var det Arga snickaren på teve så jag fick chansen att vara som Anders där.
    Martin: Kom nu ihåg att skriva din lista på planeringen för att färdigställa ditt hus. Om två veckor kommer jag och då ska planeringen vara klar och materialet hemma hos dig. ;)
    Eftersom jag aldrig bygger annars så erbjöd jag mina tjänster till Martin så när jag åker upp den 2 nov så ska vi snickra lite.

    Imorgon ska jag till min naprapat och knaka min rygg och mjuka upp nacken lite sen på kvällen så åker jag och Irina till Sthlm för att se Kv Skatan. Vi fick den i bröllopspresent av dagmamman med karl. Sen om 2 eller 3 veckor så är det dags för nästa present. Då är det Hjalmar revyn på schemat så det händer grejer nu.
    Men innan det, nästa helg, så får jag besök och hjälp av snickar Mats med att sätta upp räcket till altanen. Hade tänkt skippa det men jag fick skäll från höger o vänster så det var bara att köra igång.

    Irina målade tydligen en fondvägg i vardagsrummet igår, jag fick se en bild och det blev snyggt, men attans vad folk passar på när man är borta ;)

    Nej nu ska jag göra sista dagen i Luleå o sen flyga hem till södern igen.

    Posted by backen77 @ 09:18

  • 5 Responses

    • Eva skriver:

      Dom verkar jättenöjda med utbildningen här uppe, har då bara hört positivt från alla.
      KUL men inte oväntat det är ju DU som utbildar =)Så du är säkert välkommen tillbaka i november.
      Kul att träffa dig igen (nåja 3 minuter haha) och hoppas Viktoria är frisk nästa gång så kanske du kan bjuda oss på lunch ;)
      Ha nu en kul helg med Irina på Kv. Skatan (avundsjuk såklart)

    • Viktoria skriver:

      Längtar efter en riktig lyx-lunch med Tobias o Eva i början på november… ;-) DÅ ska jag verkligen se till att hålla mig frisk… pepparpeppar, tvitvitvi….

    • Martin skriver:

      Ja, jag tycker ni var lite taskiga!! Har ju i sommar byggt klart allt på utsidan, samt en carport!! Å, de är helt klart!! :-) Lister inomhus är ju så förbannat tråkigt, så det blir perfekt att få lite hjälp av en reslig man!! :-) Ska börja på listan ikväll!!

      Ha nu riktigt skoj i storstan!!

    • ngeln skriver:

      WiiihhAAA ”go Irina, go Irina” helt rätt tuta å kör när maken är borta helt i min stil ;) Kommer väl ihåg hur jag gjorde förr i tiden, e bara å passa på när dom e borta….
      Men nu betyder det hät att jag inte behöver komma å kolla läget alltså ??? Utan bar behöver syna resultatet Tihihihih, puss å ha en bäst supermyyysig helg !!! Syster/svägerskan ses i morrn då Moahahahah ……

    • Tobias skriver:

      Jodå Martin du e jätteduktig. Bara skönt att se folk som är som mig ;) Skönt att ha lite sysselsättning när man är på besök så vi kör på så är du klar sen.

      Eva/viktoria: Ska ni gå på kursen? Annars så får ni ju ingen lunch. Man har väl principer ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu