• Uncategorized 20.10.2009

    Har haft en svacka med inlägg här igen, men det beror på att jag har haft för lite att göra på kvällarna här i norrland ;)

    Idag känner jag mig supernöjd efter utbildningen! Den gick så himla bra och killarna var grymt nöjda. Det bästa med att hålla på med utbildning är just när man känner feedback från deltagarna och att dom känner att dom fått med sig något. Just nu ser jag hoppet tändas för Ahlsell i norrland.

    Annars så har det väl inte hänt så mycket som sagt var. Har gått småpromenader och kolla lite för mycket på teve. Igår såg jag på Grannfejden, vilket var årets underhållning. Shit vad dom var osams och på den nivån som det kan vara på ett dagis. Sen såg jag även Färjan, där dom hade besök av massa dansentuiaster. Ser ju ut som att dom har grymt kul, men med risk för att min syster blir sur på mig så tycker jag att dom gick över den gräns som jag tycker är okej. Dom var tvugna att dansa inne i taxfreen med korgen i handen. Herregud! Så galen kan man bara inte bli, jag är lessen men jag kan inte förstå det.

    Mitt lag, IFK Göteborg vann igår och det bäddar för att allsvenskan avgörs i sista omgången då IFK och AIK möts i Göteborg. Jag som sporttokig kan inte få en bättre upplösning och sen blir det ju inte sämre av att mitt lag är med heller.

    Måste skicka en tanke till mina barn dagmamma också. Hon ligger inne på Akademiska med yrsel och så. Hoppas att du kryar på dig snart Helene!

    Nu ska jag packa ihop och ta mig en promenad.

    Posted by backen77 @ 15:10

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu