• Uncategorized 16.10.2009

    Ja tyvärr så stämmer rubriken mer än ni tror.
    Mitt liv finns inte längre och jag vet inte vad framtiden har att frambringa.

    Idag när jag öppnade min outlook på jobbet så var den helt TOM! Och då menar jag verkligen TOM, inte en enda notering om vad jag ska göra från idag och framåt finns kvar där och till min fasa så märkte jag att inte heller mina kontakter i telefonen fanns kvar. Alltså, jag vet inte vart jag ska i eftermiddag och jag kan inte heller ringa att fråga någon.
    Jag har försökt att snappa upp framtiden genom att synkronisera min telefon med datorn automatiskt, vilket normalt sett är grymt skönt. Det jag skriver i datorn hamnar i telefonen och tvärtom. I morse var det inte lika häftigt då det blev tomt på båda ställena. Har pratat med flera personer nu och efter 4 timmar så har dom fortfarande inte hittat min backup på servern. Det visar sig väl om jag sitter kvar här på stolen i helgen och inte vet vart jag ska ta vägen.

    Jag har i alla fall för mig att jag ska flyga upp till Luleå på söndag, men jag är inte säker. Om det nu löser sig så tror jag även att jag kommer vara kvar där tills på torsdag då jag förmodligen har ett flyg hem igen.

    I helgen pratade jag och min fru om att vi skulle plocka rent på tomten och städa ur förrådet. Nu är jag inte säker på att det var denna helg och jag kan ju inte ringa heller. Irina my love, om du ser detta, kan du då ringa mig och tala om för mig om jag ska åka hem ikväll och vad vi ska göra i helgen. Jag vore väldigt tacksam för all hjälp jag kan få nu…

    Visst är det fredag idag förresten? I så fall, trevlig helg på er alla…

    Posted by backen77 @ 12:55

  • 2 Responses

    • Martin skriver:

      haha… Ja, så det kan bli i dagens samhälle!!! Jag flyger ju ner till stockholm idag, så ja, du ska vara i Luleå mellan söndag och torsdag! På onsdag kväll ska du vara nere i Hagaviken!! :-)

    • Tobias skriver:

      Okej, fint Martin. Då har jag lite koll.
      Luleå söndag – check!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu