• Uncategorized 13.10.2009

    Då var det dags då! Vintern kommer allt närmare igen. I morse när man drog upp persiennerna så var det ett täcke med 5cm snö utanför. Usch! Det är en månad för tidigt tycker jag i alla fall. Barnen däremot studsade upp och var riktigt snabba. Ni skulle ha sett Fannys ögon när hon kom ut och fick sparka runt i snö. Hon kommer väl förmodligen inte riktigt ihåg förra årets vinter så det var en upplevelse.
    Jag hade ju tänkt lägg apå vinterdäck i helgen för säkerhets skull och ändå så blev man några dagar för sen. Hade rejäla problem att ta mig ut från parkeringen hemma idag, det slutade med att min kära fru fick skjuta på uppför backen. Nu har jag nog lite dåliga sommardäck också så det hjälpte ju inte direkt till.

    I helgen fick ju som ni vet Sverige stryk av Danmark. Enligt mitt tycke så var det en jämn match med lite extra plus till Sverige. Tyvärr så har ju Sverige varit allt för dåliga med att göra mål i detta kval så det var kanske väntat.
    Nu slutar väl halva laget och det kanske är dags att börja om. Rätt imponerande facit Lagerbäck har ändå, fem! raka mästerskap har han tagit lilla Sverige till och vi som inte ens har en bra inhemsk serie! Undrar vem som kommer att ta över? Anders Svensson tyckte att det vore intressant med Henrik Larsson som kapten. Jag håller nog med om att det vore intressant. Tror inte att man behöver ha så mycket rutin från tränarrollen för att bli förbundskapten. Det är viktigare med den kunskap man skaffat sig som spelare och där finns ju ingen som kan slå Henke på fingrarna. Han har vunnit det mesta man kan vinna och har spelat i alla stora ligor förutom Italien. Han har haft många tränare och sett och lärt en hel del från dom. Ja, Henke kanske är en riktigt ra lösning trots allt. Annars vore det spännande att se Svennis i rollen som svensk kapten. Han om nån har ju rutin från internationell fotboll. Tror att förbundet måste tänka nytt. Idag måste spelarna vara ute i europa för att hävda sig och då måste man förstå internationell fotboll. Att kunna svensk fotboll tycker inte jag har något med landslaget att göra. Ja ja, det blev en lång utläggning.

    Igår startade dragningen av värme till övervåningen. Det var verkligen dags då luftpumpen lever sitt eget liv och vi allt för ofta har runt 17 grader på övervåningen.

    Nä kör hårt och kom gärna förbi på en fika i Ersta om ni har möjlighet!

    Posted by backen77 @ 08:38

  • One Response

    • Emma skriver:

      Vilken tur att du har en stark fru!!!! :) det är det man har fruar till! Ett stöd bakom ryggen i alla väder! Kommer gärna på fika förresten! har hört att bullmormor har varit där! KRAM! ha en bra dag! E

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu