• Uncategorized 12.10.2009

    Idag så drog telefonen igång före 7, vi har problem med en server i hela Ahlsell. Snacka om att vi är beroende av datorer idag.
    Det är väl den världen vi bygger upp, men att man knappt kan jobba för att datorerna inte fungerar är ju rätt märkligt.

    I lördags spelade jag golftävling med papsen. Helt underbart väder, sol och ca 8grader varmt. Vi började grymt bra och låg långt under par efter första nio hålen. Tyvärr så tappade vi på sista nio, men det blev 63.5 slag netto och en slutlig nionde plats av 74 lag.
    Irinas lillebror Thimmy var hemma hos oss och jobbade under dagen så nu har vi en lyktstolpe uppsatt också. Tack Thimmy!

    Igår blev det en dag i Aspenhallen. Skoj att se volleyboll igen, men det känns att man tagit rätt beslut med att kliva av. Så mycket att göra om man är med och nu räcker ju ändå inte tiden till. Det gick bra för Tierp. Två segrar på de två matcherna och man är vidare till semifinal i svenska cupen. Grattis killar!

    Nu har jag två veckor på hemmaplan, vilket ska bli skönt. Hoppas hinna med att slutföra altanen innan de första vita kommer ner från himmelen.

    Ha en bra vecka. Återkommer med bilder och annat när det är lugnare!

    Posted by backen77 @ 08:36

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu