• Uncategorized 08.10.2009

    Tänk er in i det här nu…
    Ni sätter er i bilen, solen skiner och ni är på ett strålande humör. Sen rattar ni in en schysst radiokanal.
    Efter en liten stund glider ni ut på E4:an söderut och börjar er resa på 25 mil.
    När ni kommit en liten bit, låt säga en mil så kommer ni ikapp en bil som kör 85 på 90 väg. Okej, det är lugnt det var ju bara en bil. Ni kör om och kommer snart ikapp en till bil i 85 på 90 väg. Suck tänker ni!
    Det finns ingen chans att köra om och ni får ligga där bakom i en mil.
    När ni tänker efter så kommer ni på att ni befinner er i Västerbotten, området där alla kör minst 5km UNDER hastigheten. Här kör till och med lastbilarna om personbilarna. Beror detta på att bilisterna inte vill hem eller för att dom har så himla gott om tid? Jag har dock inget svar.

    Förresten så kommer jag nog att befinna mig lite mer i norra delarna av Sverige under hösten. Hörde om en artikel i någon tidning att det finns en by/ort/stad/kommun i Norrland där det ska finnas 25000 invånare som bara är lesbiska kvinnor! Herregud, undrar hur det är där? Detta är vad någon kinesisk forskare hade kommit fram till. Någon som vill följa med och kolla upp det?

    Posted by backen77 @ 20:26

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu