• Uncategorized 30.09.2009

    Då var man på väg upp ur koman igen.
    Helgen med svärföräldrarna var tuff och jag har varit seg sen dess. Sen kväll som vanligt på måndagar eftersom jag bara måste kolla på Roast på Berns, sen igår så var i Läkerol Arena och såg Brynäs-Frölunda.
    Det var en seg match i två perioder där inget av lagen egentligen skapade speciellt heta chanser. I tredje ökades tempot, kanske mest beroende på att Brynäs fick lite fart. Tyvärr så var min j-la kompis Johan alldeles för bra i målet och gjorde några riktigt grymma räddningar. Förlunda vann kanske rättvist för som var stabila men en poäng till Brynäs hade inte varit helt oförtjänt.

    Idag är jag i Bromma och hjälper till och imorgon ska jag på föreläsning om hur Fryshuset, Gröna Lund och Handelsbanken jobbat med e-learning system. Ska bli intressant att höra och efter det så är det buffé med mingel. Hoppas man träffar någon intressant person att diskutera lite med.

    Ikväll sover jag i Bromma och kanske att man går på V64 på Solvalla ikväll. Har inte bestämt mig än.

    Posted by backen77 @ 10:05

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu